yarın resmi açılışı var
Printable View
Resmi açılış bugün değilmiydi?
Bayramda bedava mı acaba
Didimde tatildeyim dönüşte bedava ise alırım bir dal
Yoksa ido aş ye kar rakamlarını arttırıcam ***** orda büyük kalın bir fuhuş var :)
Bayramda bedava degil. Alt yazida sey yaziyor ozel yollar haric karayollarinda bayramda bedava diye:)
Bandırma Yenikapı ya devam :)
Mikilcek değsin bariiii
Narsist açılışta hayırlı haber verebilirmiş. Açılış için bayram tatilinde ücretsiz yaparlarsa Bursa gidiş dönüşünde kullanırım. Yoksa İstanbulines mis. gidiş dönüş 90tl.
Herturlu kullanan olur diye dusunuyorum zengin kesim ozellikle yada surekli feribot kullananlar olarak dusunursek 60 tl 1 saat 90 tl 4 dk. Bu sekilde dusununce mantikli gorunuyor ama yinede pahali otoyol olarak dusununce bana cok koyar o paraya gecmek. 50 tl falan olsa bu seferde ido isyan eder. Zaten bedava yemek dagitacakmislar
Hava yagisli ve kopru cok ruzgarliymis kenanin denemeyi yapip yapamayacagi henuz net degil. Bu arada 400 km hiz denemesinin yapilacagi en son mekan acik alanda deniz uzeri bi koprudur heralde resmen manyaklik...
Ozellikle cok yakan araclarin isine gelicek.
bu arada haberde 400 kmh yapmis yaziyor sabah 5 te
Niye kastılar ki bu kadar, ne de olsa GPS ölçümü yayınlamazlar yapamasa da(bkz.diploma), az bi oynarsın göstergeyle, 350'de olsa 400 gösterir orda:)
Türkiye'de tarz bu:)
Bu arada Kenan Sofuoğlu'nu hem beğenirim hem takip ederim. İlle 400'ü görmek isteyen büyüklerimiz onun bi yolunu bulurlar yazdığım gibi.
herkes Pendik Gebze civarında oturmuyor. o yüzden mantıklı değil. Bu arada ido değil hemen yanındaki İstanbulines gidiş dönüş alırsan bileti tek geçiş 45Tl ye geliyor. Ben gidip döndüğüm yola neden 90Tl vereyim? Ayrıca bu 90 tl sadece köprü parası. Yalova gemlik arası suan 8.5tl 16Tl de oradan ekle geldi yol sana 105 liraya.
Feribotla geçerim hem benzin yakmam hemde oturur dinlenirim birazcık. İşim acil olduğunda zor durumlarda kullanırım.
Ya kimin umrunda gerçi adam 400.000 günlük geçiş garantisi almış. Kimse geçmezse devlet baba öder.
https://www.youtube.com/watch?v=lC85I1HbwPA
400 rekoru gelmiş sabah 5 sularında :)
hayırlı olsun kazasız belasız sonuçlandı :)
şu istanbullines için çok geniş bir bilgi rica ediyorum senden kardeşim. Ben bi ara çok bakmıştım ama binek araç almıyorlar yazıyordu. Fakat aradan kaçak göçek alınıyor diyende var. Nedir bu iş tam olarak ? İstanbul'dan yalovaya veya bursaya gitmek için ne derece kullanılabilir ? Nasıl kullanılır ? Fiyatları nasıldır ?