Allah çattırmasın, kan çıkar...
Printable View
Allah çattırmasın, kan çıkar...
bu o.ç aynısını bana yapsa çok ciddi söylüyorum kan dökülür. Tez zamanda takla atıp gebermesi dileğiyle.
Böyle tipler yüzünden motorcularda mimleniyo açıklama yapmış birde istemsiz olarak falan filan diye bende istemsiz olarak direksiyonu kırsam ne olucak
youtube da açıklamaya bana vurmaya çalıştı tamponu düştü demiş falan ama benim aynamı kırsa tamponumu arabanın altına alır bu iti sonuna kadar takip ederim.
mor vizörlü adam... adam???
bakır elbiseli, çatık kaşlı, sivri dilli filan gibi türevlerini göreceğiz sıkça bu kamera durumları çoğaldıkça, videonun ortalarında Allah kitap hamdolsun şükür olsun, taksiciye bilmem ne yaptığımın evladı...
bebe bunlar, toplumda kabullenilme çabaları ve ego zehirlenmesi yaşama isteklerinden bu hallere düşüyorlar, o taksicinin yerinde bu forumdan herhangi birimiz olabilirdik, sonu ne olurdu acaba?
yazık böyle pislik böyle dejenere böyle kör bir nesil geldiği için arkadan..!
Tam oc taksici ustune surmus ayna kirildiktan sonra ama sonucta geberse adamin basina kalicak o an onun tedirginligi ile tam kiramamis olabilir ki bende o durumda kalirdim sanirim. Geberse hakli yanin yok aynani kirdi diye kimse affetmez. Ama takip edilip iyi bir girisilirdi lavuga
aynasını kırmak zorunda kaldım diyor sana o yetkiyi kim verdi mk
Altıma alırım net yani kralı da gelsin yatıramaz amk evladına bak
cocugu tanimam lavugun teki de , siz olayi hangi gozunuzle izlediniz onu anlamadim.
taksici kacla gidiyor da altina almamak icin sola kayiyor? motorcu mu sktr et diye fren yapmak yerine sol seride girmis resmen, tepki gorunce de ustune kirmiş kac defa.
motosiklet bir tasittir. arabadan az yer kapliyor diye ustune kirmak, yokmus gibi seridine dalmak bazen bu tur sonuclar doguruyor. ben de ayni sekilde davrananlara bu tur maddi birseye pek girmesem de, ana avrat duz gidiyorum.
Trafik ışıklarındaki şerit çizgileri kesik değildir, ışıklara yakın bölgede şerit değiştiremezsiniz.
Yan şerit boş diye kenara atlayamazsınız!. Motorcu ne kadar sert de davranmış da olsa taksici trafik kuralı ihlali yapıyor.
Asıl kızılması gereken böyle kullananlar.
https://www.youtube.com/watch?v=Crk3Ti3mDMM
videoyu dikkatli izlediniz mi ? bakın taksicinin sağ tarafında bir motorcu var scooter.önünde ki araca vurmamak için taksicinin şeridine giriyor,taksicide refleksle sola çıkmış,mt ci arkadaş sağına bakmalı,sola bakıp kafayı önüne çevirdiği an içinde zaten bu olay olmuş.savunulcak bir taraf göremedim.bir mtci tayfası var bu balmumcu levent taraflarında,görüyorum arada bir.umarım bana denk gelmez.
bu hareketi savunan dişe diş kana kan diyor yani türkçesi o , hiç bir davranış bu yaptığını haklı bulmaz . evet taşıtlar motorsikleti görmüyor yada dikkat etmiyor doğru ama hiç bir sebep heleki bu kadar basit bir sebep sizin zarar vermenizi haklı kılmaz bu bariz şerefsizliktir. motorcular hiç mi hata yapmıyor o zaman bizde sıkıştırıp dövelim bir yerde ben kaç defa motorcu yüzünden kaldırıma çıktım sağa sola savruldum öle sıyrılıcam diyip kaçmalar küfür edip uzamalar herkes bir fenomen olmuş gidiyor . sorun ne biliyormusun kimse karşısındakinin yerine kendini koymuyor bu videoyu çeken arkadaş şimdi motorunu satsın arabaya binsin ve bu hatayı o anki ufak bir dalgınlık yada başka bir sebepten görmesin ve biri aynasını kırıp kaçsın görelim bakalım tepkisini fizana kadar kovalar motoru altına almazsa ben hiç birşey bilmiyorum .
sonuç herkes kendince haklı olmuş kimse karşısındaki pencereden bakmaz olmuş kim kimi yolarsa olmuş bu net . makas atana yuhaaa ama biz atınca obaa kanka nasıl koydum ama ....boşverin savunmayıı o ayna onun heryerinden çıksın inşallah
Keşke o dediğin gibi reflek olarak yapılmış hatalar olsa. Refleks olarak önüne yada şeridine bir şey çıkınca frene basılmalı. Diğer şeride kaçılmaz. Başkalarını da tehlikeye atarsın. Hele ki taksici bu hareketi yapan, memleketin taksicilerini hiç savunmayın :D
Motorcunun hareketleri vs her şey yanlış bu yazdıklarımdan motorcuyu savunuyorum diye anlaşılmasın, ben sadece taksicinin hiç masum olmadığını kurallar ve kanunlar çerçevesinde eleştirdim.
Iyide de belki adam aynasina onceden bakmisti?misal ben bu sekilde bir tehlike sezdigimde frene basip arkayi duraksatmayi ve kendimi duraksatmayi degil kacabilecdgim yer varmi yokmu diye onceden aynaya bakarim. Bu herzaman olmaz ama uzaktan durumu sezdiysem aynaya bakarim. Gerci tehlike yoksa bile turkiyede her yere bakmak zorundasin. At gozlugu gibi surekli onune bakmamak gerekli.
göz var nizam var savunan arkadaşlar da motorcu belli , klasik savunmacılık yapılıyor kendinden görüp. Adam orada zaten çok önceden kırmış direksiyonu bir şekilde evet klasik taksici şerit değiştirme stili öküz gibi dalmışta , sen de daldığını görür görmez yükleniyorsun gaza. Aynı sinyal yakınca arkadan gaza basan lavuklarla aynı mantık. Sinyalle şerit değiştirebilen var mı istanbulda ? Bu da aynı mallığı yapıyor sonra adama ana avrat küfür et , kalk de ki benim canıma kast etti.
hani o delikanlılık gereği tepkisini ortaya koymuş ya (aynayı kırıyor) azcık daha delikanlı olup motordan inip taksicinin tepkisini bekleseydi keşke...