Şu zamana kadar izlediğim en iyi Türkçe inceleme videosu
Rüştü amcayı burdan tebrik ediyorum devamını bekliyorum
Mercedes-Benz W220 S320L Detaylı İnceleme - Review - YouTube
Şu zamana kadar izlediğim en iyi Türkçe inceleme videosu
Rüştü amcayı burdan tebrik ediyorum devamını bekliyorum
Mercedes-Benz W220 S320L Detaylı İnceleme - Review - YouTube
Bu amcamız kurumsallaşmasın.Farklı modeller denesin... w220 ilanlarına bi baktım resmen.Mükemmel türkçe ve anlatım gerçekten süper...Amcamızın ağzına sağlık
Hayranlikla izledim![]()
Ama suspansiyon sertligini anlatirken sokak yariscilari gibi kesik yayli demesi üzdü![]()
Evveliyatında Trt'de sunuculuk yapmış sanırım emmimTürkçe kullanımı,tonlamalar,kelimeler falan gayet iyi
Bu arada makinenin de maşallahı var hani boncuk gibi mübarek!
gidip bitane alasım geldi.
Araç incelemesi yapan kişi ve kurumların izleyip örnek alması lazım , daha önce böyle güzel bir inceleme görmedim
İncelemenin 2 kişi tarafından oluşturulduğunu düşünürsek , onlarca belki yüzlerce kişinin çalıştığı kurumlarda inceleme yapanlar bu işi bıraksın![]()
Mapped by DR.ECU
amca beni hipnotize etti. Resmen çekirdek gibi, videoyu bitirmeden bırakamadım
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Dayı çok cool ya.Sanki ana haber bülteni sunuyoruzun zamandır bukadar detaycı bir inceleme ve bukadar olaya hakim, diksiyonu düzgün, vizyonu olan bir incelemeciyle karşılaşıyoruz sanırım
bravo tebrikler
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
abinin yakıt ortalamasıda basmasına ragmen iyimiş ank-ist arası 109 127 137 km ortalama hızları tutturup 7-9lt arası yakmak enfes
1881 - 193∞
cok guzel anlatım. tam aradıgım tarz keyıfle ızledım
hıc bır bılgı paylasmayan laçka muhabbetlı ıncelemelerden gına gelmıstı
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Bu amcayı uzun zamandır takip ediyorum gerçekten çok güzel işler çıkartıyor. Yüz yüze tanışmak istediğim ender insanlardan biri.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)