X1'de cooler ve yag sogutucu kucuk. Bir kac fark daha vardi ama cikan gucler yine yakin. 5 ve x3'den en yuksek guc aliniyor.
Printable View
X1'de cooler ve yag sogutucu kucuk. Bir kac fark daha vardi ama cikan gucler yine yakin. 5 ve x3'den en yuksek guc aliniyor.
Tel kitlendi fazla msj olmus kusura bakmayin sonuc boyle 6 viteste 210
Aynı motor derken bu araçlardan bahsediyordum x1 miş.
Yılda yazmış zaten video nun altına, 520i deki motorun aynısıdır diye. N20b16 yani
Sizinki sizin söylediğinize 143 lük. Bu motor değil yani. Benim anladığım o
Kaç model sizin aracınız?143 lük diyorsunuz, x1 18d değil mi sizin aracınız? 143ps sadece o araçta var.
5'ler yapilan sirkete bagli olarak degisir ama benim yazilimi yaptiran sirkette min 250+ hp aliyor.
X1 max 240'a cikiyor...
Ben yakin arkadasimin esinin X1'i ike denemistim,7-8 boy fark oluyordu. O da maslakda onemli bir yere yaptirmisti.
Sirketten sirkete yazilim fark ediyor. Zaten yakinda bulusuyoruz,deneriz.
Deneriz zaten bulustugumuzda. Kai isini cidden iyi biliyor,saygim sozsuz.
Kocaman arabalar minicik motorlar,sasirtici performans....
Bende cuma donuyorum artik Bodrum'dan. Cmtesi haberlesip bulusuruz ancak motor farkli,yinede deneriz. 3 mu sizin ki? Sanirim arada 200kilo vardir.
1:2 tdi ya yazilim yaptim 2.0 tdi dan hizli oldu diyenler gibisiniz :) Oyle bir konustunuz ki 530i alip yazilimla ugrasacagima daha ucuza 520i alayim onunla ugrasayim oldu..
Acaba bu bmw n20 motoru 1.6 cc ye indirmek yerine sadece motoru kisip 1.6 diyemi gönderdi sonucta bunu anlamanin tek yolu motoru acip pistonlara bakmak dimi
f30 320i deki 2000cc 184 beygir olan motor nasıl. bu güçlere çıkıyor mu oda?
Bence sen okudugunu anlamiyorsu kardesim, daha hizli oldugunu kendinde kabul ediyorsun..
Ayrica f10 520i alanin cok hizli olup araci stage 4 modlama gibi bir niyeti yok. Hizli olsun ucsun kacsin gibi dusuncem olsaydi m5 alirdim veya rb turbolu z4 35i satip bunu almazdim.
Arac motor hacmiyle degil hp ve kg dengesine gore sure yapiyor,motor hacmininide bukadar dert etme.