Bu arada Corsa cidden Dyno yalanı mı, yoksa gerçekten hızlı mı o kadar ? Meraktan soruyorum yanlış anlamasın, ilk defa gördüm öyle bir aracı
Printable View
Bu arada Corsa cidden Dyno yalanı mı, yoksa gerçekten hızlı mı o kadar ? Meraktan soruyorum yanlış anlamasın, ilk defa gördüm öyle bir aracı
babalar resitali olmuss patlamalı çatlamalı
Corsa forumda konusu olan araç zaten.
O gün ankaradaydım, işim olduğundan gidemedim keşke gidebilseymişim.
The makina işte böyle olmalı :)
özlenen #themakina gelmiş, eline sağlık.
araç sahiplerinin kesesine bereket.
Anlık bir kriz yaşatmadı değil şimdi :D
ankaradaki tüm cevherler çıkmamış daha ortaya tamamını görmek lazım kimde ne kılıç var :)
Beyaz supranın burnoutu neydi öyle ya :) oturduğum yerden ne sıktı bee diye bağırdım resmen
su e30da çok iyi maşallah hepsine özlenen THE MAKİNA bu bence hepte böyle olmalı
bknz: buğra akpınar
işte bu!!!
biz bu ismi böyle videolarla sevdik...
aynı videoyu sürekl koy sürekli izleyelim like atalım paylaşalım..
ticaride iş yap onada saygımız sonsuz Allah aşkına bu tarzı unutma unutturma..
yaw videoyu izlerken sen hissediorsan bizde aynısı hissettik farklı düşünen olduğunu sanmıyorum..
hiçbirşey çekmesen çık abi senin miniyle gazla aç kameranı muhabbetini izleyelim..
biz senin ekranda bu yüzünü seviyoruz..
yüz yüze tanışırız inşallah bir gün..
ne zaman bi v log görsem emeklerine saygım var ama aklıma hep sen geliyorsun..
bu forumda aynı tarzda arabalara sahip insanlar olsa da kendi arabasının videosunuda çeksen aynı aşkla izler...
hep böyle devam brocum :)
Videonun içinde bu kadar sağlam makineler varken gereksiz sıfır çizmeler vs olmadığı için ayrıca tebrik ediyorum. Buram buram kalite kokuyor, emek kokuyor.
Maşallah araçlara da, çekimlere de. İzlediğim en eğlenceli video olabilir.
Buğra,
Emeğine sağlık. Özlediğimiz, istediğimiz gibi olmuş bu sefer.
23 yaşıma kadar Ankara da yaşadım. İran caddesi , Enkası hepsine gittim, yaşadım, gördüm...
Son 13 senedir İstanbul dayım.
Kıyasladığımda maalesef Istanbul bu tarzda Ankara nın yanından dahi geçemiyor.
İyi mi kötü mü bilemiyorum ama insan olsun istiyor.
Ne günlerdi beee.. :china: