bugun cuma arkadaşlar. hayırlı cumalar herkeze.
Printable View
bugun cuma arkadaşlar. hayırlı cumalar herkeze.
Bencede hayırlı cumalar. Yoksa denizli-izmir 1 saat 45 dakka. Bekleriz.
Beyler gerilmenin manası yok...
Çağlar , araban hayırlı olsun kardeş...
Burada yazılan şeyler seni rahatsız etmiş gibi agresif cevaplar verdiğin için Jem89 bişeyler yazmış.
Bana verdiğin cevaplar bana da manasız sertlikte geldi ama bişey söylemedim. Bak mesela ben senin aracının verdiği performansa göre yakıt tüketimini övüyorum sen değişik bi cevap veriyosun vb.. Değmez bu gibi şeyleri uzatmaya ve konuşmaya bence..
Diğer bir yandan , olabilir burada araban ile ilgili belki bazı yazıları beğenmedin , kızdın.. Belki de arabanın bu kadar konuşulmasını istemiyosun.. Olabilir... Yerden göğe kadar saygı duyarım böyle düşünüyorsan...
Ama o zaman canım arkadaşım , sana ters gelen kişi ve yazılara bişeyler söylersin ya da hiçbirini umursamazsın olur biter..
Mevzuunun bir atışma haline gelmesi gereksiz..
Bu arada , yıllardır tanıdığımız bir arabanın (vth) , onu inşa edenin (O.z.) ve aracın üzerine pekçok şeyler daha katan yeni sahibinin (sen) bu platformda bahsinin geçmesi kadar da doğal bir şey yok bence...
Tekrar hayırlı olsun , aracını iyi günlerde kullan...
Saygılar...
ortamı gereksiz yere germeyin arkadaşlar.8000rpm dediklerinde hiçbirşey yoktu kaldı ki 10 tane smiley koymuş yazdıklarının arkasına.
denizli izmir 10 dk olsa nolacak davetler falan birbirinizi mi vuracaksınız arkadaşlar yapmayın Allah aşkına.
Kesinlikle doğru söylüyorsun..Bende insan gibi bir şekilde sordum neden bu kadar agresifsin diye..gel gazını alayım falan dendi :)
Lise çağlarındaki muhabbete gerek yok..O yaşı geçeli çok oldu..
Ayrıca arabasına da birşey demedim..İmrenerek baktığım sahip olmak isteyeceğim bir araba..Ama işte muhabbet bu noktaya geldi...
Gerek yok bu tip gelmeli gitmeli konuşmalara caglar araban çok güzel maşallah inşallah iyi günlerde kullanırsın
çok kişiden önce yaptım çok kişiden çok gidio :) bazı insanlar bunu yediremiyor :) neyse Cağlarda benim en yakın sayılı dostumdan biri olduğu için ve arabaya gerçekten benden bile iyi bakıcağına inandığım için cağlara o sekilde verdım arabayı üzerine zamanında güzel bir firmadan yarış içn yaptığı ama kimseye vermediği bir egszantiriği yalvararak almıştım onları taktı dogboxını taktı dewam ediyor bazı seyleri anlamak zor binmeyen anlamıyor ve inanamıyor. ben istanbulda birçok adamı soke etttiğimi bilirim ve buınlar gerçekten büyük insanlar 20 30 deil
kimse kusura bakmasn cağlar almasaydı vth sımdı standarty birinde 84mm pistona sahip darton gömleğe sahip bir arabaydı :) ben niyetliydim cağlar satma ben istiyorum sökmeden almak istiyorum dedi diye o araba sökülmedi :) ne iyiki almış :) bazen geri istiyorum vermiyor imzamı hepiniz okuyun isterseniz yaklaşık 4 senedir duruyor :)
oz'um okumada güçlük çekmediğim tek uzun postun :)
nazar degmesin :D
ilk kelimesinden son kelimesine kadar katılıyorum Özgün... :)
bahsettiğin gibi "inanmayanlar" ya da "yediremeyenler" sinir bozar haklısın...
Ama zaten bana göre bunları ne senin anlatmana gerek var , ne de Çağlar'ın ispat etmesine...
Bu camiada herkes biliyor VTH'ın ne olduğunu... İyi ki de sökmeden vermişsin , umarım daha uzun yıllar bu şekilde muhafaza edilir...
Çok yeterli sözdür "emeğe saygı"...
:)
tuning turkiyenin taa kac yil onceki sayinda gormustum...hala super
http://img206.imageshack.us/img206/9412/43ys5.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/1896/56hs8.jpg
benim tarzım degil daha hızlı olması gerek bikere B serisi olmucak K olucak
hilmi
Tuning Turkiye VTH nın cıktıgı zaman iki adet almıstım birinin ambalajıyla saklamak için :D
Türkiyede bütün hondalar bu kadar para ediyorsa tek nedeni VTH'dır.. Takdir ediyoruz Özgün kardeşimizi