Maşaalah ozgun, Çaglar sende gule gule keyifle kullan çok güzel görünüyor :)
Printable View
Maşaalah ozgun, Çaglar sende gule gule keyifle kullan çok güzel görünüyor :)
maşaallah gerçekten...:)
maşallah on numara uğraşan herkesin eline koluna sağlık
sanada merhaba swapcenterrrrr :)
selam abi,
tesekkur ederim abi iyiyim is guc devam:)
tabi abi istedikten sonra her turlu sorun asılır ona suphem yok, sadece aem(gems) dede baya bir farklılık var abi modeller arası. amerikan coil on pluglar icin uretilenlerde dwell kontrol built in ignition moduleden oldugu icin zaten direk takılıyor belirttigin gibi digerlerine de dwell control icin igniter veya amplifier takmak veya oem igniteri kullanmak lazım. bende ls1 coilleri kullanıcam zaten, gecerli en guclu ve sorunsuz coiller onlar, kablo olarakta taylor race 10.4mm tercih ettim abi sen ne onerirdin?
Maşallah maşallah kral :)
maşallah güzel gidiyor..
maşallah nasl gidior öle :)
Maşşalla o ne beah:D 1.1 bar?? Turbo ne? gt4088r??
NO cable PLSSS :) spark cable OUT out :)
coıl pencıl ın ın ın
OZ um yavrum, uygun dwelllerle bizim stiların oem bobinleri(COP) 800-900 whp gider. ben onları kullanmadıgıma gore vardır bir bildigim demi yavrum;) dediginde haklısın aslında benimde her zaman oncelikli tavsiyem ve tercihim kablosuzdur ama kablosuzun yetmedigi bazı seyler var maalesef yavru. niye? sebep su adamların yerleri sınırlı oldugu icin sargı ve sogutucu plakayı kucuk tutmak zorunda kalıyorlar, buda 8.5ms constant chargeda, direct fire 5 afr ile yuruyen bir arabada napar, sen benden daha iyi bilirsin;) ama deniyorum ilerleyen zamanda COP a gecmiycem diye birsey yok, o da obur yanı.
maşallah çaglar kazasız belasız...
olum sen zaten arabalarla dovusuyormusun ,ayar mı yapıyorsun belli degil. bir gelirsin parmaklar yanmıs kablo carptı, bir gelirsin goz mosmor ne oldu t kolu vurdu obur gelirsin bacak mor ne oldu kapıya carptım. hahahaaaaaaaaa
beyler LS1 coil hemen hemen COP sayilir, buji kablosu 7cm, sizin o pencil coil dediginiz coilleri bi inceleyin, coil dan sonra cikisi yani buji kablosu ne kadar kaliteli gorun.
Maşallah Maşallahh... :icon_tup: Sanki biraz gidiyor muu ?? :p :D :D :D