Video BUSTED!
Yaptıklarından utanmış olacaklar ki videoyu kaldırmışlar. ( Yani umarım öyledir. )
Tamamini izlemedim ancak B16 rezilligin oldugu kismi almis..
mmpower - Streamable
Video kaldırılmış. Video'nun tamamı bilgisayarım da mevcut ama olayın asıl patlak verdiği yerin kısa videosunu almıştım.
mmpower - Streamable
mmpower - Streamable
mmpower - Streamable
mmpower - Streamable
mmpower - Streamable
mmpower - Streamable
mmpower - Streamable
Team Chief :)
Videonun tamamını birisi yükleyebilir mi, yorumlardan sonra ben de izlerken bir şeyler demek istiyorum
Pergel ve iletki kullanarak ölçtüm tam olarak 3.8 derece açı vererek yanlamış M4 :)))) mikemmelll
Şunlara yanlama demeyelim lütfen :)
M3 ve M4'de onu yapamayan ne bileyim normalde uber kullanıyordur hehralde.
Foruma bayılıyorum :)
Sonradan görme olmak böyle bir şey işte yazık ne denilebilir ki.. Yaşınız benden büyük muhtemelen ama yaşla karakter kazanılmıyor.
Kızlardan birinin abisi de videoyu kaldırtmış olabilir. :)
Ayıptır ya, esnaf adama yakışmaz.
YouTube
O kısmı silip tekrar yüklemişler :)
Ilk konu açıldığında video yu izlemiştim.Ne boktan muhabbetler,sürüş namına zaten bise yok diye atlaya atlaya 2 dk ancak izlemiştim..Bu kismida atlamisim..
Davara bak sen bunlarda iyimis diyor bide.Manavdan meyve seçiyor sanki karaktersiz
video açıklamasından alıtı
Video Neden Silindi/Yüklendi Sorularının Cevabı; "Herkes Kendi Standart Yaşadıkları / Yaşattıkları Şeyi Ekranda Görünce Aşırı ve Saçma Tepkiler Verdi, Üstelik Abartmalarına Değecek Bir şey Olmamasına Rağmen. İnsanların Günlük Hayatlarında Sürekli Olarak Yaşadığı / Yaşattığı Ama İş Başkasına Laf Söylemeye Geldiğinde Mangalda Kül Bırakmadıkları 15-20 sn Lik Görüntüleri Silerek Tekrar Yükledik. "
arkadaşlar için taciz normal bir durum demek
Forumu facebooktaki 15 yasinda “abi mobilciler icinde paylaşsana abi honda yapsana” diyen yeni nesilden sandıkları icin gelen tepkilerin bu tarz olmasına şaşırmışlardır. Buğra ve cevatın video altındaki yorumlarını videoyu izlemeden sırf etkileşim için yaptıklarını düşünmek istiyorum. Böyle barzoluk yapanlar gitsin facebookta instagramda takipci kassin pls
özetle yaptıkları doğruymuş ama Mahalle baskısına dayanamamışlar
yaşadıkları hayata inanmaya devam..
demirin tuncuna... derken Yaşar Kemal, Şu zamanla Ne güzel de örtüşüyor
Benim çevremde bu şekilde davranan bir kişi bile yok. Kimse ışıklarda beklerken "off" demiyor. Hatta arabada beklerken milleti kesiyorum sanmasınlar diye arabayla uğraşırım hep...
Kimseye insanlık, ahlak dersi vermek düşmez. Ama aldıkları tepkiyi bile böyle yorumlayabilmişlerse daha da konuşulacak bir şey yok. Yazık ki özür dilemek yerine bir de üste çıkmaya çalışacak kadar özgüvenliler...
Orta okul - Lise yaş grubu hayranlarıyla mmpower a ve yalakalarına mutluluklar dileriz.