sen elestiri almaya dayanamiyorsun Halilcim ve kendi kendine nedenler uretiyorsun kendini hakli gormek icin . sana herkes iyi elestiride bulunursa ok ama biri bisi yazarsa hemen bir bahane one surup cekiliyorsun . simdi arac senin bile degil ken adam oraya plaka okutur dediginde nie zoruna gitti ben anlam veremedim . su moderator olayida cok canimi sikiyo . orda mavi renkte olmasi disinda benim icin pek bi fark yok . uye olim istiosan yine aynisini yazim . baskalarinin seni ovmesi ile sana saygi duyup sevmemiz gerekir gibi bi mana cikarttim o yazdigindan mesela . komik bi durum . herksesin bildigi saydigi felan diye baslayip . karsi komsum andrea de beni sever , hatta bu mahallede senin gibi komsu yok der . sana bisi ifade ettim isimdi bu ?
valla halil istediginde ozgursun ister oku ister yaz . ama sacmalarsan acik verirsen ben yazarim arkadasim . bindigin araclar gecilince hep bu sekildesin . su videoda bile iddia ediosun 430 gecer gecti vsvsv . ozman gectigi bi video koyda bari hakli cik . ben bunu anlatmaya calisiyorum sana . m5 ci istedigi yerde nasi bastirdiysa sizde bassaydiniz , ha basamadiniz mi koymayacaksin , ha koydun mu madem ozmanada yakinmayacaksin .