evet arkadaşlar kaza geliyorum demiş,,,,,
MAKAS ATTI, ATTI, ATTI.. - WEB TV :: Hürriyet
evet arkadaşlar kaza geliyorum demiş,,,,,
MAKAS ATTI, ATTI, ATTI.. - WEB TV :: Hürriyet
en korktuğum şeylerden biri şu bariyerler..Allah korumuş..
makas falan değil ya sürücü bayan.
Milliyet - Bariyerler bacaklarının arasından geçti
erkekmiş yaw gözlerde gitti benim
kaza yaptığı yere bak , kalabalık trafik insan gibi sür işte ya
Golf MKVII 1.6 Tdi
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
saniyeler içinde canından olacaktı ,,,trafikte yapılmaması gereken çok tehlikeli hareketler,,,kaza çok zor
Çok şaşrımadın ilginç de gelmedi açıkçası...
Makas atıp atıp ölümden kurtulup evinde bilgisayar başına oturunca delikanlı modifiyeci oluyor bunlar.
Bir de video çeker nasıl makas attıklarını koyarlar internete arkasından gelen ateşli gençlere örnek olmak ve makas king nasıl olur göstermek için.
Yok kaza yapar da bariyerlere girerse şansı varsa mefta şansı yoksa da sakat kalıyor.
Bu herif de piyangodan yaşadığını biliyor mu acaba...
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Hakikaten şanslıymış, Büyük geçmiş olsun ucuz kurtarmış...
Bide konusu varken sormak istyorum var mı bilgi sahibi olan,
Şimdi bu arkadaşın kazası kameralardan görülüyor,
Makas ata ata geldiği için araçta kasko varsa, kaskonun para ödememe ihtimali var mıdır... ?
Yoksa her şekilde kasko aracın parasını öder mi... ?
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
trafik gibi zorunlu değilki kasko bu her şekilde ödemesi lazım.. neticede kasko tamamen keyfi yapılan bir şey..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)