sen yorum yap bi de :D
Ben görüşümü belirttim, denenmiş bitmiş başka ne yorum yapıyım
bu işlerden geri kaldım ben zaten, kendimi kozmetiğe verdim
Printable View
Sana oha diorum ac gözlü bücürcan atmosferik arablarlamı deniycen arabanı sen cok deiştin cook
Can Tünaydan başka adam bulamadınmı hayatım cgırsaydın arkayada ben otururdum:)
bu arada çılgın sedat nerdeydi kulaklarımız biraz apexi duysaydı :)
bu arada herkesin arabasına maşallah allah kaza bela vermesin:o
butun arabalara maşallah, ben sunu merak edıyorum, vtc de 215 40 17 mı var 215 45 17 mı? fan da 205 45 17 mı ona gore bısey soylıyıcem:) fan da kac oktan benzın var?
bu arada ınjen caı var cenk:) tertemız sıyah ısı yalıtım kaplamalı yenı model haberın olsun.
masallah tum araclara...vtc Kadır abının de soyledıgı gıbı gunun YILDIZI olmus...Tebrıkler Cenk kardes...Can typer'da daha once ızledıgımızden cok daha ıyı daha da ıyı olur ınsallah...
Uzerımıze vazıfe degıl ama; FAN'ın nasıl yurudugunu sıteden herkes az cok bılıyo...bu contayla ısrarla 95oktan kasaplıktan baska bısey degıl ve son hızlara dogru (-)'ye dusecegı bılınen bı gercek...+Erdem'ın yorumu herseyı acıklıyo zaten...ama chıef'ınde 95 dekı ısrarı ***** sebeplerden :)...
sımdı 2 araca da aynı benzıklıkten 100 oktan alalım kantara da cıkalım hersey esıt olsun FAN gecer gecmesı de normal...Vtc 205'e donsun,conta yapsın bu kezde vtc gecer...Tekrar tekrar masallahı var std'ın uzerınde yuruyo...
Herkesi tebrık edıyorum 3.4.5. kısılerınde abuk sabuk yorumlarla moral bozup ortalıgı karıstırmak yerıne daha soft yorumlar yapmasını dılıyorum...
Şunlar yapılsa bunlar yapılsa değilde.. Videoda olana göre yorum yapılıyo..
Plakalar önemli değil sağlıklı yürüsünlerde ;) Maşallah araçlara.. Böyle denemeleri çok seviyorum başından beri kimin sonda önde olucağı anlaşılmıo :)
bırıncısı, fan typer da 205 45 17 var sayarsak benzın 11.4sıkıstırmaya 100koymadıysa avans problemı olur stok beyınde, fan kafadan oyle acılması 205 45 17dendır, cenk lastık genıslık cok buyuk degıl ama cap buyudugunden 5-6vıtesde son hızlarda daha ıyı gıdıcektır, egerkı cenkte 205 45 17 olsa kafadan kopmaz 5-6 avantas saglayamazdı,
çok güzel bir deneme.. hem gündüz videosu hemde aynı spec deki araçların olması hoş. beygirlerinize sağlık.
Güzel memleketimin güzel type-r ları mükemmel video :D
bütün araçlara maşallah.gündüz spec ayrı güzel.