240 civarı diyelim :)
Printable View
240 civarı diyelim :)
218 stock makıne chıple yuzde 10 gıbı verır bence asırı besleme cunkı,kasnakta var basınc artmıs manıfoldda var . 250 cıkmazsa ayıp deılmı kanka?
masalalh guzel yurumuslar
250 hp mümkün değil çıkarmaz.Gp zaten orjde s'e göre hafif yüklü geliyor..
Ya şimdi blok 170 lik blokla aynı.Bildiğim kadarıyla enjektör,kasnak ve yazılım farklı olduğu için 218 hp çıkarıyor gp.
Dolayısıyla bahsi geçen listeyi stock s'e uygularsak tabiki 40 hp cepte diyebiliriz.Ama gp için geçerli değil bu.
Stock s'e %17 oversized s.c kasnağı takınca deli gibi boost alınabilir fakat gp'nin kasnağı zaten oversized,(yanlışım yoks %11 olması lazım) onu %17 likle değiştirince sadece %6 lık bir kazanç oluşuyor kasnaktan...
Nasılki type-r yükleyince s2000 güçleri elde ediliyor fakat aynı işlemleri s2000'e uygulayınca type-r kadar verim alınamıyor gp'de öyle..
En büyük kozu hafifliktir Gp'nin..
kapağı farklı
charger ı farklı
maşalah gp ye thollga :)
mavi mini gördüm sanki rakip varmış :)
s.c eaton m45 olması lazım hepsinde.Bilen biri aydınlatır.
unıtronıc ın GP verısı +30 hp +60 nm.. wımmerda 28 hp sc de bulamadım ama olusu hadı supercghıps 20 versın dıyelım. 17 lık kasnak var denıyor buda fazla basınc ve guc demek,ayrıyetten gaz cıkısı daha ıyı olsun dıye ss manıfoldda var. okadar malzeme ıle 240 oluyorsa bosuna ugrasılmıs derım ben. benım gozumde o malzemelerle o aracın hakkı 260 hpdır mın...
gplerde daha büyük sc olması lazım...
benım verdıgım degerler GP ıcın verılmıs degerler 30 ve 28. superchıpse te onlara yakın yada denk bır deger verır gp ıcın dıye dusunuyorum cunkı sc basıt bı fırma deıl o yuzden dıger fırmalara es yada cok az farklı degerler verecektır.ama ben hıc bır asırı besleme arabada yuzde 10 dan asagı deger alındıgını gormedım hp olarak gp de 8 hp verıyorsa sc yaptırmam daha ıyı dıye dusunuyorum
mını cok guzel yurumus..s2kda neler var s2k kımın s2k?
Hacim ve aşırı ısı dezavantajına rağmen iyi yürümüş.
Kağıt üzerinde ne çıkaracağından ziyade 2.0 240 hp makina ile nasıl yürüdüğüne bakmak lazım.
1.6x 1.7 den 2720 cc ye tekabul eder GP unutmamak gerekıyo :)
1.6 GP dime 2.0 GP'lerden değil ?
2.0 gp diye bir model yok.
2700cc ye tekabül etmesi kağıt üstünde mantıklı olabilir ama yolda öle olmuyor,ozaman uzundada s2000 gelip geçemesin hacim dezavantajından..