Fuarda bas çek bas çek bitirdik turboyuAraç şu anda stock olarak satılık... Dynoda en son 365hp dynosu vardı ondan sonra ayar açıldı ama dynoya çıkmadı araç...
Fuarda bas çek bas çek bitirdik turboyuAraç şu anda stock olarak satılık... Dynoda en son 365hp dynosu vardı ondan sonra ayar açıldı ama dynoya çıkmadı araç...
gp gitmesi gerektiği gibi gitmiş.tahmini vermesi gereken 240 250 hp arası.ayrıca 34 S Gökhan abinin araba yapıldığından stock a dönene kadar bilmiyorum ama başlarda çok güzeldi.yanlıs anlasılma olmasın =9 gp ye maşallah diyeyim sadece olması gerektiği gibi gitmiş
Gökhanın minisi cok iyi gidiyordu, ben yasanan sorunları modifiye edildigi yere baglıyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Valla Gp gayet basariliydiSoforude basariliydi,sahibine kazasiz belasiz insallah.Ilerleyen zamanlarda ne olur belli olmaz.
Arac cok temiz guzel yuruyen bi arac Masallah`i eksik etmeyelim(Y)
yapıldıgı zamankı vıdeolarını gormedım denem fırsatımız olmadı noktalancak bır durum soz konusu deıl.
ama suan konusmak gerrekırse masallah arac guzel olmus. ama nokta olması ıcın daha cok calısması lazım.
bu arada bu mını cooper lar 2.0 lıtre cıft egztrık olsasanırım herkes mını ye saldırır. arac 200 den sonra 1.6 nın acızlıgını yasayan garıp bısı.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Maşallah çok iyi gitmiş Gp..
s2k'da birşeyle var herhalde eğer cai vs. lilere 2-3 boyu varsa eğer Gp nin gidişi bize daha iyi bilgi verir![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ahah kobay faresi emrahın arabası oldu : hahahaha güzel olmuş ama :P
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Aracın sahibiyle konuştum araç turbolu olarak 30k km kullanılmış.
mcs'ler için 2.0 stroker kit mevcut yurt dışında uygulamaları var ama burda maalesef yok.
Gökhan'ın arabaya gelirsek türkiye'te tek olması bence nokta olması için yeterli bir sebepti.Sonuçta mcs de o beygirlerin yanına yaklaşan bir araba daha çıkmadı.
Beyinden dolayı sıkıntılarımız olmasa çok daha farklı sonuçlar elde edebilirdik.Aracın çok fazla videosu yok o tamamen bizim hatamız çok fazla video çekelim derdine düşmedik açıkçası ama çekseydik bize de güzel anı olurdu...
güzel geceydi.gelen herkese teşekkürler.
safa ya cemil e akın a ve batıkana ayrıca teşekkür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)