hadiyin kardeşim sabah erken kalkalım sıkalım ben cok doldu yerımde duramıorum stok tayyarla bile gazlarım otobanda durup dragyaparım ulan kudurcam aksamları dukkandan cıkamıorum kalkalım sıcak yataktan sabah sabah sıkalım bi he deyin ya....
Printable View
hadiyin kardeşim sabah erken kalkalım sıkalım ben cok doldu yerımde duramıorum stok tayyarla bile gazlarım otobanda durup dragyaparım ulan kudurcam aksamları dukkandan cıkamıorum kalkalım sıcak yataktan sabah sabah sıkalım bi he deyin ya....
2 aydır havalardan sundan bundan cıkamadık ya depo gırtlak benzın kuf yapcak ondan korkuyorum kardeşim:D
itiraf et kenks senınde hosuna gıdıo hahahahahha:D
Gidelim dedinizde gitmedikmi :D
FF tadında olmus, ellerinize saglık :)
hahahahha :D :D
http://i41.tinypic.com/zjh012.jpg
itinayla yakalanır:)
camcar: Ekeray
Nihayet bir kişi aradaki E30'u merak etmiş, arkadaş böylesi makinaların arasında iyi yürüyormuş gibi gözüküyor. Bence gecenin evo6'dan sonra yıldızı o olsa gerek.Belki deneme yapma şansı az olmuş ama katılan arkadaşlar yönünden eğlenceli geçtiği kesin.
Çok güzel olmuş ya istanbula okadar geldım bir gece rolinge denk düşemedım sırf o ambiyans için gelecem bir ara :)
trafiğe ve kalabalığa rağmen güzel bi geceydi...videolar için emek veren arkadaşların ellerine sağlık...
sulhinin de dediği gibi bu işin doğru vakti sabah erken vakitlerdir.özellikle pazar sabahları saat 8 e kadar boş oluyo yollar...ve koray kardeşimin dediği gibi börekçiyede gidilir :)