Yaw Swordum masterim sabah sabah maslakta ne işin var senin? Yoksam manita mı yaptın :) Aldın tabi gazı manitadan sık bakalım :hahaha:
Printable View
Yaw Swordum masterim sabah sabah maslakta ne işin var senin? Yoksam manita mı yaptın :) Aldın tabi gazı manitadan sık bakalım :hahaha:
güzel video seviyorum bu AB yi kesiciyle makara yapmış.
stok kapakda 8500 sonrasi boyle sapik hareketler basliyor valla riske gerek yok :)
http://www.youtube.com/watch?v=_REQ1PUM0rY
9000den cok cevırmezse sorun olmaz gıbı gelıor yaw:)
Maşallahı var arabanın nazar değmesin. Kırmızı vtecte süper hızlanıyor :)
teşekkürler yorumlara
zaten maliyet ve güc olarak bakarsak stock turbo daha avantajlı yani randımanlı olmasa bile 10hp eksik al gene bol beygirin var ama atmosferikte randıman alamadınmı 5hp eksik olsun olayın tadı kalmaz zor secim:)
Peki ne yapıyoruz turbomu atmosferikmi :)
yaw turbo yapınca rakip kalmıor kafadan.bide bize gelmez abi maliyetli iş:)
atmosferiğin sesi başkaıdr:D
piston egzantrik beyin kısa headers işçilik 6000tl 195hp civarı
stock turbo yaklaşık 5000-6000tl 220-240hp civarı rakip bol bu hplerde:)
secret video buldum yeni sahibine hayırlı olsun araç:)
http://videos.streetfire.net/video/K...d-4_685847.htm
Geç kaldın moruk forumda kendi çekimleriniz bölümünde verildi bu video.
Masallah kardesim :)
Sivört vitek. Maaşallah herzamanki gibi çok güzel.
Abi akşam üstleri benim iş yerimin önünden geçerken yardırıp duruyorsun insanın canı çekiyor :D :D :D
sağlam ciğerli vtec :D bindiğim tek vtec süperrr bi aletttt
maaşallah.
walla çekicek doru düzgün telefonumuz bile yoktu ama kendi kendini çekebilmişsin :D
ne geceydi ama yaws ....
hayranım bu sword vtec'e .o km'ye rağmen kondisyon süper ya
arabanın 220 de kesiciye girmesi çok sinir bi durum olsa gerek. yani ben izlerken delirdim burda:) tam roll makinası ama
teşekkürler 9k dönünce biraz toparlıcakta bakalım nezaman:rolleyes:
Cumartesi gecesi çıkah fazla forumdan yazmayın telefonlaşırız lakin sahaba karşı mis gibi olur hea
Bi rahat durmuyın hea tamam bro şimdiden geçmiş olsun. Özledim valla bi ara toplanalım iki laf edelim.
vtec master sword :) vtı dıyınce sword aklıma gelıo dırek..:) gidıo gidıo makıne tıpıne gurban en gusel beyaz:D