ahahah kapılar açılsın çatışmalar başlasın :D
Printable View
ahahah kapılar açılsın çatışmalar başlasın :D
masallah hulka..:)
virajda basarsam evet sardıgımdan dolayı gecio bile neden saklıyım ki
ama sen neden hala kabul etmiyorsun yaa bak beni iyicene hırslandırıyorsun acıcam basıncı hiç beni geçme zevkini yaşatmıcam sana
Hulk a masallah 300 e gerek yok 240 a kadar gecılse yeter
maaşallah fenaa
Maaşallah O yol Hulk adına adı değiştirilmeli:)
Benim hesaptan sonra burda dynodynamics dynoda test yapiyoruz genelde %3-5 farkla tutturuyorum :) Yuksek beygirli araclarla aram iyidir ;)
HKS 570HP demis kit icin, 570 crank beygiri bu, japonlara guvenim sonsuz, ama amerikalilar abartmayi sever, 10 yildir bu adamlarla ugrasiyorum burda ! stok evo X turbosundan 380WHP (500+ crank), GT35Rdan 700WHP (900+crank) cikaranlar var. Dyno olcumlerini 3.viteste yapiyorlar :) markada DISNEYJET :)
saygilar,
cenk
garageGT
400 whp ile USA de motor geciomusunuz :)
cenk sen şimdi forumlara çok takılıosunuz dieceksin ama ben gece gündüz bu forumu okuyarak yaptım aracımı hem NA iken hemde FI halini de yani biraz incelemeni tavsiye ederim
http://k20a.org/forum/showthread.php?t=55035
ALLAH aşkına bu koyulan son videoda kim kimi geçiyor ?
Hilmi sende ayıp ediyorsun sağlam 4 5 6 7 8 9 boy yapda bir daha ugraşmayalım video izlemek için:D:D
Videoyu izemek sorun değil bir halt anlaşılıyorsa bana tayyar çarpsın ( 1 vitesde )
400WHP/1250kg ile motor geciliyor minik usta :) begenemedinmi o beygiri ehehhe
ya bana USA forum/dyno linki vermeyin lutfen, 600WHP denilen araba benim dynomda 410WHP cikti (EJ257+GT35R 30psi), cocuga crank HPyi WHP diye yutturmuslar :) Bana incele falan deme lutfen biraz ayip oliiiii tereciye tere hesabi ;)
youtube'de bi ton 600WHP EVO/Subaru var, hepsi DISNEYJET tuned by Mickey :)
cenk
garageGT
son setup un DBN si varsa yorumlayım size :hehe:
Masallah ;)