Corsa :600kg - C20xe -chip -egsoz -filtre -kapak taşlama
Type-R:Headers,injen filtre,orjinal egsoz
Arkadaşlar bu corsa Turkiye de tek dir
2 aracada maşaallah HPH ye ayrıca maşallah
Corsa :600kg - C20xe -chip -egsoz -filtre -kapak taşlama
Type-R:Headers,injen filtre,orjinal egsoz
Arkadaşlar bu corsa Turkiye de tek dir
2 aracada maşaallah HPH ye ayrıca maşallah
corsayla gazlıcaz diyince geyik yapıyosunuz diye ben çıkmadım c20xe + 600kğ olduğunu bilseydim bende çıkardım yola
zevkli olmuş iki aracada maşallah
corsaya geleskı kasa bıde ıyı calısma fenada gıtmıor ,
Ya biri geldi dediki "Abi bi corsa gsi var tayyarla galkacaamış vs.dedim önce 106gti geçsin sonra gelsin
Nese gitti arkadaş ,ya dedim ayıp ettim bi bakıyım enazından
Baktım Corsa A en hafifi en eskisi hep hayalimizdeki projeydi Corsayı C20Xe yapıp tayyar s2k yarmak
dedim deneyelim C20Xe gönül bağım var sizinde içinizde kalmasın vs. çıktık denedik ilk denemede kesiciye soktu 2-3 boy oldu,çektik karşıya arkadaşları koştu nooldu naaptın vs
uzatmıyım bidaaa denedik 1,5 boy farkla geldi arkamdan yani dibimdeydi..Kilosunu sordum ısrarla 600 dedi bence 750 felan vardır
![]()
Corsa saka gibi gercekten![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
c20xe corsa iyiymiş birazdaha bişeyler yapmıslar sanırım bizim acar rc le baya farklı gecmişti suan gecer corsa demekki kadir abininde dedıgı gibi 600kg dan fazladır
corsa çok eğlencelı olmuş yaw. üst kasasına yapılsa daha şeker olurdu aslında eski kasada tam sleeper olmuş amaşef fena çarpılmışsın bea zhuahuauh
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
abi Corsa A yı yapmışlar.
Gevurlardan görüp iç çektiğimiz makina olmuş tam.
Bunu yapmışken keşke c20let yapsalardı :}
Çok güzel olmuş,
kim yapmış acaba merak ettim
Loading...
600 kiloya boyle gidiyorsa motorda sorun var demektir![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
İki aracada maşallah HPH bunca soylentıye rağmen ıyı yuruyor tebrıker..
Fakat cekımlerde plakalar cok belırgın umarırım bı sıkıntı olmaz..
hph nin söylentileri normal mehmet benım gözümün önünde 160 mı 170mı ne beygır cıktı dynodasahipleride güldüler falan hatta 1-2 ay oluyo
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
corsanın sıkıntıları vardı diye hatırlıyorum ama yinede fena yürümüyodu iki aracıda tebrik etmek lazım maşallah iyi yürümüşsünüz207Rc - 106Gti - Astra Gsi ile filan denediğindede iyi yürümüştü...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)