ZD fenaa gidiyor maşallah...2 sinide Maşallah
Printable View
ZD fenaa gidiyor maşallah...2 sinide Maşallah
gökan yan sinyalleri södür boşa elektirik çekiyor:):):) 0,5 boyda oradan ekle:)
kardeşim senin aracın arka koltukların sökük değilmiydi step nen varmıydı ?
birde göki nin aracına zaten birşey demiyorum ama AK yi yapan ustanın kabahati yok arabayı daha sonra başka biryere götürdükleri için normal"sonuç diyorum .
araç mami deyken geçmedik kimseyi bırakmıyordu,mami+crm deyken sorun yoktu.
Maşallah tekrardan kasıt yok bilgilendirmek için msj atıyorum saygılar.:icon_tup:
Her iki aracada maşalah güsel dnemeler olmuş
ZD yi tebrik ederim :)
Hulk un tek rakibi :p:p
Nazar değmesin lazoğlu maşallah.
iki araçda maş.
sonuçun böyle olacağı belliydi
[QUOTE=yaşar;928824]kardeşim senin aracın arka koltukların sökük değilmiydi step nen varmıydı ?
ewt abi söküktü ön koltuk da dahil fakat topladım akşam roll var dediler ben aldığım günden beri stepneyi arabada tutmuyorum sadece arka koltukları söktüm oda max 20 kilo ya eder ya etmez bana kalsa onuda sökmezdim salih herkes tek gelir ben gelmeyeyim dedi die bak arka koltukları söküyorum eşitlenir gel dedim ısrar ettim öle geldi umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır dahada çöp sökmem arabadan sökük arabaylada denemem geçen buyursun geçsin:icon_tup:
mustafa kardeşim sen S e gir ben zevkle izlerim bırak bu roll işleri sana göre degil
cadde hikayeleri spec:hahaha: kanka sen aradıktan sora ben adaletli gireyim die gittim yine oraya:D alfalı arkadaşı gördüm sizi sordum suadiye otelinin oraya gitmişiniz mehmet ali nin gezi aracı ordaydı toyota:D bekledik biraz sora alfalı girdi "s" e seyrettik döndük ewe:D
kaskımı takarım S te yanlarım
la o alfalı ne giriyor S e be :D
ZaDe güzel yürümüş. :)
Ciyerli maşallah. :puha:
geyik yapmayalım pls :D