bari r factor le karsilastirilsaydi : )
Printable View
bari r factor le karsilastirilsaydi : )
arkadaşlar drift ayarlarına bilen var mı e36 olsun e30 olsun fark etmez.
http://www.forzacentral.com/forum/forumdisplay.php?f=90
burdan bazı bılgılere ulasabılrısın oyunla alakalı ayar felan
xbox 360 hangi modelini tavsiye edersiniz birde 3K olayı varmış o sorun nedir ve neden dolayı oluşur
onemlı deıl ıyı oyunlar
bir şey daha sorucam bu oyunda çektiğimiz fotoğrafları pcye nasıl aktarıcas nasıl bir bağlantıyla usbye atabilirmiyis.?
usb ıle olan seklını bılmıorm eskıden net uyelım warken fm nın kendı sıtesıne atıodu resımlerı osekılde atıodm ben ama onurcana sormak lazım gorrse yazar konuya nasıl nete atmadan dırek alabılcenı resımlerı
Usb ile olan $ekli yakinda cozmeyi planliyorum da su an xbox imdan uzak oldugum icin yaklasinca sadece forza oynuyorum : ) tatilde buluruz çözümü : )
cem sen suprayla bı yolda dur bı vıraj yap benım gıbı gel sora konusalım kardesm vıdeon hala war forumda cok konusma mcuks :d
http://www.youtube.com/watch?v=pzFHnZlfWk4
bunu gozlern acık suruodun hayırdır gozumun nuru :D olm sen ps2 oynarken ben forza 1 den ıtıbaren basladım bu ıse sıdık yarıstırma benle operım her yoldan senı contamı taktım beklıorm :D
Şu anda alabileceğin en iyisi yanılmıyorsam Jasper boardlı 06.06.2009 üretim olanı aldım bn gayet memnunum arcade al derim 460 lira +joystick ile 520 bulur buda gayet uygun bi ücret yalnız xbox türkiyeye geldi mediamrkt ve teknosada 999 lira garantili zannedersem ama onlarla hiç uğraşma derim her makina 3k görür.3k ısınmadan kaynaklanıoo diyorlar jasper en haziran üretimlerin arkasında 2 adet kocaman fan var %4 e inmiş diyorlar 3k riski .
xbox tr da garantili olarak elite modeli ile satiliyor bildigim kadariyla. elite model herseyin dahil oldugu modeldir gayet tatmin edicidir.
Eger garantisiz olsun ben 10tl e oyun oynarim diyosan kullandigin televizyona, hdd gerekli mi gereksiz mi, tek controller yeter mi ona bakip garantisiz arcade model yada elite model alabilirsin. TR a gelenlerin hangi chipset le geldigini bilmiyorum en son chipset en az hata verendir ismini unuttum