bi ctr ciden bunları duymak cok mutlu etti yiğidi öldür hakkını yeme demişler :cool::icon_tup:
Printable View
çok iyi maşallah
lpgye karşı önyargılar bi gün yıkılacak elbet :)
adam manyak bi istanbula geldik nerden geldik nerden bındik viraj gelmiş araba çıkmış farketmiyo 280 300 3 kilo eridim allahtan ismail ustada durduk anla
şaşkınlığımı gizleyemedim.Şu anda 5.20d kullanıyorum kuzenimde e92 m3 var bende m3 almayı düşünüyordum ancak vergileri felan sinirimi bozuyor.e39 m5 araştırıyordum ki önüme lpg uygulanmış bir konu çıktı.e39 a lpg uygulamasının maliyeti nedir?Ve uygulandıktan sonra kronik arıza çıkartırmı?Konudan 2yıl geçmiş ama olsun umutluyum halen:))
hiçbir sorun çıkartmadı.elimizde başka bir m5 daha war.onada taktık lpg.şu an tapagaz dolaşıo.ortalama yakıt yaklaşık 350 kuruş civarı..bnm m5 te benzinde ş.içi yaklaşık 600 kuruş..hemde hafif gıdıklıyarak kullandığım halde...vergi olayıda bnmki 99 model dilekçe ile düşürttüm..senelik vergi 2200 tl...
maşallah utanmasa daha dönecek kadran :)
Cevabın için teşekkür ederim abi.Bizim e92 65kuruş yakıyor şehir içi ara ara sert kullanırsak.Peki bu lpg uygulamanın maliyeti nedir ve e46 m3 e de uygulanabiliyor mu?
az daha bassa 400 olcak valla bravo
Sizin araçta nasıl bilmiyorum ama benim araçta zavolli var ve devir seviyesi 6000 üzerinde kendi otomatik zaten benzine alıyor.yakıt değişince araç fark ettiriyor bayağı. çok ii bir hız videosu olmuş maşallah.
bu araçta prins ve karma bir sistem vardı.çift regülatör falan..6000 tl tutuo yakalaşık
Bu e46 m3 lerede uygulanabilir bir sistem mi?
maşallah ....
var mı arkadaşlar e46 m3 e lpg uygulattırmış duyan,bilen????
maşşalah ya ne güzel 300 :D