Maşallah AB'ye...Ellerine sağlık Buğra abi...Çok güzel olmuş.2.sini isteriz :)
Printable View
Maşallah AB'ye...Ellerine sağlık Buğra abi...Çok güzel olmuş.2.sini isteriz :)
başlangic güzel ama araç ön plana cıkmamiş fazla.
Ellerine sağlik genede bomba olmus
çekim kurgu muhtesem olmus tebrik ederim...
Süper ötesi çooook başarılı olmuş tebrikler:)
cok guzel olmus ellerınıze saglık cok daha guzel vıdeoların gelecegı belli
Turbo kadavra nasıl olur alla alla falan yapmıştım, bir ürlü nasip olmamıştı konnyu açmak, yeni girdim baktım. kısa film tadında çok güzel olmuş buğra, emeğine sağlık, ben de devanı bekleyenlerdenim, sanırım part2 gelecek, tekrar tebrikler.
ellerine saglık cok başarılı olmus bugra.. devamı bekliyoruz..
elinize kolnuza saglık super olmuş
Herzamanki gibi cok güzel olmus, eline saglık..
çok güzel olmuş ellerinzee sağlık
eline sağlık kardeşim.çok güzel olmuş gerçekten.. bende isterim:D
çok güsel bi çalışma,tebrik ederim:)
ıyı olmus ıyı degısık sekılde senaryo tıpı cekım hayalı 2 sendır vardı hatrlıyomusun dergı uyku falan hayata gecırememıstık bu guzel olmus araba eksık kalmıs sadece bıraz daha detaylı tanıtımı vs sankı bu bı ınce hazırlıksız gıbımı oldu yoksa =) ellerıne saglık yavrum ;)
10 numara olmus helal olsun bugra;)
Valla kurgu benimde çok hoşuma gitti fikir iyi yani. Bu videonun bir 20-30 dk lık versiyonu çok üstün başarı getirebilir bana göre.
Bir kaç takıldığım yer, buğra selimi ararken ulaşamadığı sırada, sanki çok önemli bir olaymış gibi heyecanla "hadi olm nerdesin" falan diyor ve sallanıyor ya bence devamı meraklandırdıgı kadar etkileyici olmalı filmin yada bu kadar abartılı olmamalı ulaşmaya calıstıgı sahne.
ikinci olarak "forumda birisi konu acmıs bak ..." dedigi yerde replik sıkıntısı var bence. Selime pek acıklama yapmıyor, geliyorum diyor, selimde noldu hayırdır falan diye sormuyor. Ayrıca cekim acısı bence bugranın arkasından olabilirdi, hem monitörde görünürdü.
üçüncü olarak filmin giriş kurgusu cok iyi, selimin telefonunun caldıgı sahne kurgusu cok iyi, müzigi cok iyi ancak selimin alptuga seslendigi sahne cok ters köşe yapmış. Hele "Lan" diye seslendiginde cok güldüm :D Videoyu basite indirgemiş biraz. Orayıda slow motion tarzı yapıyorsun ya öyle yapsan nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum. Alptugla okdr konuşmalarına lüzum yoktu yani.
Son olarakta herkesin dediği gibi bu güzel kurgulu girişin ardından ben daha ta$ak bir son beklerdim. Uzatılması şart bir konu olmuş buğracım yinede eline çok çok sağlık. Gittikçe gelişiyor çekimlerin çok hoşuma gidiyor. Umarım eleştirilerim yanlış anlaşılmaz, oooo süper olmuş diyip geçiştirmek istemedim. Yapıcılığına katkıda bulunmak istedim.
Son olarak, selime sesleniyorum, amk yakında cüküne bile dögme yaptırıcan, gerçi yaptırdın mı yaptırmadın mı o da maalum :D:D:D
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim :) Hep söylüyorum;o gece orada olanlardan,bizlere yardım edenlerden Allah razı olsun.Kerim abi,umarım hakkını bana helal etmiştir.
Teşekkür ederim.Numara sahte :) Hatta eksik :D Bu videodan sonra yüzlerce kişi denemiştir o numarayı,bundan %100 eminim :)
Teşekkür ederim.
Buğra Yıldırım;Kadavra dedi.Sonra ben Kadavra Turbo yaptım.En son sözü Buğra Yıldırım söyledi;Turbo Kadavra oldu :) Bence hem uygun hem de dikkat çekici.Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) Bekliyorum dediğim gibi İstanbul'a.
Eyvallah yavrum :) Senin bahsettiğin senaryo aslında güzel.İyi getirdin onu aklıma :) Geliştireyim onu ben biraz.Aman,kimseye söyleme :D
Hazırlıksız demeyelimde şanssızlık,uğursuzluk :)
Vay :) Uzun ve güzel eleştiri.Bakış açın iyi ama Hakan'cım.Aslında görsel olarak sendende bir kaç konuda yardım alabilirim.Zaten bir çok görsel konuda iyi olduğunu biliyorum.
Şimdi,gelelim eleştirilerine :) Bir kere film demiyorum ben buna.Kısa metrajlı bir deneme oldu benim için.2 ay önce çektik.Buğra abi'nin çekimi ve Selim'in çekimi 1 gün sürdü.AB'nin çekimide 1 gün sürdü.Daha fazla çekime ihtiyacım vardı ama bir türlü çekmek kısmet olmadı.Hem teknik aksaklıklar,hemde AB'nin problemleri yüzünden ertelendikçe ertelendi.Bu yüzden böyle bir derleme sunmak istedim.Ama talepleri ve yorumları görünce ek görüntüleride kullanıp Turbo Kadavra 2'yi yapalım dedik.
Buğra abi ile Selim'in konuşmalarında aksama oldu.Doktor pek kameraya alışkın birisi değil açıkçası :) Hatta bir çok kişinin görmediği başka telefon sahneleri var,kamera arkası olarak koyarım büyük ihtimal.Altınıza sıçarsınız gülmekten,o kadar diyorum :) Doktor'un AB ile ilgilenirken telefon çalma sahnesi varya,o sahnede çıldırdım ben :) En az 10 kere çektik o sahneyi.Rahat 30 dakikamızı yedi.Birisinde telefonu çaldırıyoruz,çekmiyor.Birisinde telefon kapandı.Birisinde başka birisi aradı.Şaka gibiydi :) Anlatmaya çalıştığım nokta;Doktor'dan heyecan beklemeyin :) Doktor'un tek heyecanı dövmeleri ve AB.Budur :) ÇATIR ÇATIR AB ile heyecan katar o :D
Çekim açılarında haklısın.Biliyorsun,ben pek derslere giren birisi değilim :) Bu yüzden Sinematografi dersinde pek bulunamadım.Aman Hakan hoca duymasın :D Ama şu varki,değişik açılar denemek istiyorum ben yani alışılagelmişin dışında.Hep bir sol-sağ boşluk takıntım var.Neden bilmiyorum :)
Doktor'un "Alp2" ve "Lan" sahnesi komedi,evet :) Ama Alp2'ya da yer vermek istedim.Sonuçta AB'de büyük emek var ve bu emeklerin sahiplerinden bir taneside o.Yoksa kimse demedi oynat diye :) Doktor bile siktir et şu ibneyi dedi :D Şaka yapıyorum :)
Teşekkür ederim Hakan'cım.Eleştirilmek güzel.Kendimi eleştiriler sayesinde geliştiriyorum ;) Bir gün sende gel şu çekimlere.Belki birbirimizden faydalanmış oluruz.