Arabayla ilgili olan sahneler keske daha fazla olsaydi
Bugra ellerine saglik cok guzel calisma.
arkadaslar videonun orjinali burda galiba iyi seyirler
http://www.facebook.com/video/video....9768544&ref=mf
Teşekkür ederim =)
Teşekkür ederim.Evet,bu ay ki Tuning Türkiye dergisinde otomobille ilgili detaylar,fotoğraflar ve poster mevcut.
Teşekkür ederim.Zil sesi konusunda haklısınız ama kullandığı telefon ARTE değil.Polat Alemdar LUNA kullanıyor =)
Teşekkür ederim.Sizin projenizide en yakın zamanda bekliyorum =)
Başarılı olmuş![]()
arabanın gazlama sahneleri biraz daha uzun olabilirdi kadran videosu çok güzel olurdu bence eline sağlık çok güzel olmuş
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Aracı kullanan arkadaşın adı Eyvaz, kendisini mutlaka tanıyanlar vardır aramızdan. 07 SK 115 plakalı beyaz bir turbo şahini vardı. direksiyonu ve pedal hakimiyeti çok iyi olan bir arkadaş.
adam harcanıyor valla, Drift Academy İstanbul iş verse tam süper olacak![]()
![]()
bu arada Buğra'nın videosuyla bu kıyaslanamaz bence, kurgu kalite vs Buğra'nınki çok önde![]()
Teşekkür ederim.Eyvaz'ı şahsen tanımıyorum fakat ismini çok duydum.Eski bir kaç videosunuda izleme fırsatı bulmuştum.Şahin ile gerçekten başarılı ve takdir edilecek haraketler yapıyor.Hatta Drift Festivali için başvurduğunu fakat özel sebeplerden dolayı gelemediğinide biliyorum.Bence gayet iyi ve başarılı bir çekim yapmışlar.Hiç değilse ellerinde ki imkanları kullanmasını bilmişler.Dahada iyi şeyler çekebileceklerine inanıyorum.Hiç değilse,ben elimden gelen her yardımı yapmaya hazırım.Cenk ile bir kaç kez konuşmuştuk.Kafasında ki projelerden bahsetmişti.Onlar bu olsa gerek.
Sen bence ne yazdığını ya bilmiyorsun ya da ne yazmaya çalıştığını bilmiyorsun.Konuyu zaten okumadığın çok belli.Eğer okusaydın eleştirilere verdiğim cevapları ve hoş görümü görmüş olurdun.Büyük adam olmak vs vs hala saçmalamaya devam ediyorsun.
Senaryo çalıntı dersen burada sana herkes saçmaladığın yönünde kanaatlar getirir ve tepki gösterir.Hangi F&F serisinde buna benzer bir sahne var bilmiyorum.Şimdi sen tutupta ilk sahnelerinden esintiler var dersen komik olur buYa alıntıdır,ya çalıntıdır.Laf çevirmenin alemi yok.
cok guzel olmus arkadaslar elınıze salık keyıfle serettım
smim cihan 26 yasındayım techturkey.com u internette dolasırken buldum girdigimde genelde seviyeli ve bilgili sohbetler oldugunu farkettim ve üye oldum hayırlısı artık ....
demiş arkadaş,demekki forumun seviyesi ve bilgisi çok yüksekmiş kendi seviyesi yetmedi kaldıramadı![]()
[SIGPIC][/SIGPIC] normalde balık hiç sevmem ama yanıma gelirse yerim..
bugra yardimci kullandigin kameralar var mi ?
go pro'nun hdsi cikti almayi planliyorum ses kalitesi cok iyi degil ama genis acisi ve vantuzu ile cok pratik geliyo , su gecirmez ve saglam olmasida cabasi . varmi bu kamera ile ilgili deneyimin , hos prof birsey degil ama atiyorum bu tip videolarda kadran cekimi yada camurluk , tampon , egzoz ( alevli ) cekimlerinde is yapar sanki .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Arkadaşlar,senaryo çalıntı dahi olsa ne varki.Helal olsun arkadaş yapmış.Ben auto kinderin tüm videolarını izledim.Elemanlar prof adamlar.Amatorce yapılmış video olmasına ragmen prof. kişilerin yaptığı videolar beş basar.
Buğra kardeşim,yeni videolarını sabırsıkla bekliyoruz.
Teşekkür ederim.
Hayır,fakat düşünüyorum bende.Geçenlerde Burak ile konuşmuştuk bu konuyu.GoPro kullanmadım fakat Burak ile beraber araştırmıştık.Yardımcı kameralarda zaten pek sese önem verilmiyor.Bir şekilde kurguda sesi halledebiliyorsun.Ama bahsettiğin gibi su geçirmezlik ve sağlamlık konusunda çok iyi olduğunu biliyorum.GoPro almayı düşünüyorsan hiç araştırmadan alKullanan çok arkadaşım var ve hepside almadığımdan dolayı bana küfürler ediyor
Aslında Türkiye'ye geleceksen ve banada 1 tane getirebilirsen çok mutlu olurum
Fiyatı ne bu arada?
Teşekkür ederim.AutoKinder'de Kadir Köymen'in kendi projesi.Kendisinin gerçekten başarılı bir çok yapıtı var.Bende onun izinden ilerlemeye çalışıyorum.
buğra, ellerine sağlık kurgu süper yaptığın çalışmaları çok taktir ediyorum ve dewamlı takipcisiyim kardeşim yorumlarımın cvpları wardı zaten diğer sayfalarda oyuzden yazmıom![]()
ARZUM DESIGN TUNING STORE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)