söylemelerine gerek yok bi araçla çıkmadan öçnce hakkında herşeyi araştırıyorsun kimleri geçiyor kimlere geçiliyor ondan sonra çıkıyon :D
Printable View
söylemelerine gerek yok bi araçla çıkmadan öçnce hakkında herşeyi araştırıyorsun kimleri geçiyor kimlere geçiliyor ondan sonra çıkıyon :D
bu iş böyle geçilmek hoşuam gitmiyor sonuçta kimse geçilmek için yarışmaz
onu bırakta gönlün oldumu he yılmaz delirtin beni varya ama nasıl olmuşmu araba begendin mi?
cok guldum sıze ya ılk once yazıcagınız yorumları daha suan yazıosunuz basta bole olması gerekırdı :D
Merhabalar ; Iki araç sahibinide tanımam ama konu hep aynı.. Şimdi 106 VTS hafif araçlar. Kiloda denemelerde gerçekten hpden çok çok önemli bunu herkes biliyor ki siz araba yapan yürüten insanlarsınız illaki benden çok daha iyi biliyosunuzdur. Bi arkadaşta yazmış daha önceki postlarda denemenin bahanesi olmaz. Eğer denemeyi kabul ediyorsan ve video çekileceğinide biliyosan bunun cidden bi bahanesi olamaz. Yani 106 ağırlık koysun öyle deneyelim falan böyle şeyler için insanların birbirini kırmasına gerek yok. Anladığım kadarıyla ikinizde dost arkadaşsınız. Insanlar araçlarını zevk almak için yapıyorlar çıkılır denemeye eğlenilir gazlanır stres atılır dostluk baki kalır ;)
masallh araclara güzel bi deneme olmus..ilk sayfalarda biraz atısma olmus oda orcunun arabasının speclerini yazmaması herhalde.ama dha sonra yazms sorun cözulms gibi tekrardan masallh..:icon_tup:
miyde bulandırma başa işey yok tabi ne olcak
bu sadece senin dusuncen ben gecmek icinde gecilmek icinde herzaman yarısırım ki derdimde bu değil ztn asıl onemli olan zevk almaktır bu tarz dusunceler yuzunden ztn forumda kavgalar gurultuler kopuyor sen eminim gecilseydin o videoyuda paylasmazdın
bu arada a3 tebrik ederim sadece yazılımla gayet guzel yurumus...
yapmaya turbo besleme arabaya atmosforik arabayı bi kefeyemi koyuyon 106 yaptıgın vhip gibi 3 5 bg ler vermiyor onuda biliyormusun
a3 eksiklerini gidersin tekrar bi deneme güzel olur..
1287 kg aracım 850 kg değil orçun 100 kg 25 hp teakbul eder..
Bence hafiflese yeterli :)
ya ben anlamam top dan tüfekten beni 106 saxo geçemez başta geçse uzunda yakalar geçerim dedi diger formlardada denemek istedi ve iyi yürüyor bişey demiyorum ama sonuçta benim klasmanım degil ok;)
benim aracım 900 kilo bir 1.6 150 bg atmosferik
senin aracın 1200 kilo 1.8 190 bg degil senin torkla benim torkum hiç alaksı yoktur ona çok eminim yılmaz istersen başlamayalım heee:)