ya ben bu yektayı cok fena gectım he arabsaına 20 canlı verıyım alıyım sunuda o arabayada bır hayat verıyım :D
yıgıtıde fena geçtım :D
Printable View
ya ben bu yektayı cok fena gectım he arabsaına 20 canlı verıyım alıyım sunuda o arabayada bır hayat verıyım :D
yıgıtıde fena geçtım :D
39. saniye efsaneymiş hakikaten :D araçların hepsine maşallah
maşallah çok zevkli olmuş DSG mehmete başarılar :p
memet yakında yüzük atarsa şaşmayın rolling sevdasına :hehe:
Yiit değildir o değil kesinlikle olamaz şaljkdfnvşajhbfguqıhgpıuq:D:D:D
Şakacı mehmet şakacı mehmettttttt
Göki her işi derken büyük abdestide öyle yapmıyorsundur değilmi ? eğer onuda öyle hallediyorsan VALLA büyük adamsın yeminlen:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Ama artık bitirelim bu arabayı el birliğiile bak agzı olan konuşuyor, typeR ların fiyatları düşmüştü fiyatları tekrar çıkaracaklar bunlar el birligi ile buna müsade etmeyelim kardeşim :D:D:D
Mehmet kardeşimsinnnnnn :p:p
ahuahauha yok abi alafranga arıyorum:D bugun doktora gidicem ağrılar kalçama vuruyor sağ ayak iptal durumda bakalım neler çıkacak
masallah butun araclara guzel denemeler olmus....bu arada bunu soylemeden gecemıcem dbs typer'a (yiğite) ayrı bı tebrıkler her gece her gece farklı bı vıdeo...10 senelık 106 ların vti'ların vs...bu kadar vıdeosu yoktur herhalde video sampiyonu dbs olcak bu gidişle bu iş hem zevk meselesi hem cep mslesi..butun araclara kazasız belasız
Biri memeti durdursun:)
auhauh e5ten gelen seslere alıştık senin ki komaz gel buyur:D
Oo muhabbet şahane ya koptum :D Yekta nasıl geçildin :D :D
Bu arada tekrar tekrar maşallah tüm araçlara :) Bol muhabbetli dostça arkadaşça rollingler Allah devamını erdirsin :D