1560 olması lazım ama emin değilim
Printable View
1560 yazan yer var 1610 yazan yer var. Donanima gore degisiyor degerler tabi ama o civarlarda heralde...
güzel deneme olmuş maşallah iki aracada
Süper video ses falan:)
maşallah arbalarınza beyler kazasız belasızz
Arkadaşlar topu topu 3 kez basabilmiştik, diğer 2 denemenin de videolarını ekliyorum merak edenler için.
Aşağıdaki videoda DCTyi kapatmayı unuttum ve sanırım yaklaşık 130-140a çıktığımızda video çekimine başlayabildik, öncesinde STI öne atladı benim traction control devreye girince...
Bu videoda ise DCTyi kapatmayı unutmadım :D Ama STI vites kaçırdı.
Bu iki videoda STI 3 kişi. BMWde 2 kişiyiz.
kenanım armağanım kazasız nazarsız binin maşallah!!! 10 numara...
maşallah araçlara, ben sti ın 200den sonra kalmasını beklerdim, aksine 200den sonra gelmiş
m3te anlaşamadık kısmet olmadı bana düşeş lazım ;) şuan elimdekileri çıkarıyorum yavaş yavaş, mayısta istanbula bırakıcam aracları galeriye.. bakalım yaz sonu yeni bir şeyler alırız kısmetse ama artık al sat yapmicam uzun süre binmelik birşeyler bakıyorum o yüzden m5 m6 vergileri üzüyor bunların 350nin bile saçma sapan vergisi var.... tekrar küçük hacim turboya dönüş olucak :rolleyes:
Anladim Serhatcim hayirlisi olsun :)
masallah araclara
Armağan ne yaptın intercoolerın geldimi bende HPF'in yeni intercoolerını takacağım hayırlı ise benimde 4 hafta içinde herşeyini bitircem arabanın. İlk etap intercooler değişecek sonra komple egzoz düşünüyorum. egzozdan sonra intake ve en son yazılım. Birde bulabilirsem M3 kilitli diff takacağım.
Yazılım olarak JB3 2.0 olacak ve onun üzerine son imzayı Özgüne bırakacağım:D