allah kaza bela vermesın.bırsey sormak ıstıyorum turboda bmw motoru sorun cıkarıyormu yanı uzun zaman oldu aracınız yapılalı bu gecen zamanda sıkıntı yasadınızmı
Printable View
allah kaza bela vermesın.bırsey sormak ıstıyorum turboda bmw motoru sorun cıkarıyormu yanı uzun zaman oldu aracınız yapılalı bu gecen zamanda sıkıntı yasadınızmı
uzun ?? çok uzun zaman olmadı abi arabaları karıştıdın sanırım ilker abi turboyu yeni taktı
maşallah araç 0.8 barda boyle ise fazlası baya can yakacak gıbı. allah kaza bela vermesın güle güle kullanın
masallah ilker abi kazasız belasız.RUF gercekten cok guzel E30
Ölürüm Bu Arabaya Yaa..
makinanın alt takım komple e36 m3 ve coilover lar war..
Tek bi sorum olucak bu şuan 0.8 basılmış hali kaç bara kdr basıyosunuz en fazla ????
10 numara daha iyisi yoktur
ilkerim masallah, ciddi cok guzel bir araba oldu butun olarak. Kasasi muazzam, yuruyeni kusursuz, butunuyle cok basarili bir is. Tabi bunda Sadettin amcaminda emegi, katkisi cok buyuk, hepinizi tebrik ederim. benim begendigim tek tuk arabalardan biri, araba dedigin aynen boyle komple bir araba olacak, en kucuk detayina kadar. ;)
Mükemmel olmuş, kazasız belasız kullan inşallah, maşallah :) Atmosferik hali bile çok iyiydi şimdi mükemmel olmuş gerçekten :)
İlker abi ma$allah, ruf'a diyecek söz kalmadı..
Allah utandirmasin. Kazasiz belasiz tek şeritte :)
senden aliskanlik oldu, sen yokken ben silecektim gecen hafta rufu :D
gardaşım, arabamız 10 numara oldu allahın izniyle, allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin inşallah, süperlige hoşgeldin....
Abi masallah gurur duyuyorum turbo da takilmis anlasilan ... Bol boostlu gunler.. :)
herkese ve emegi geçenlere tşk ederim
maşallah....
on numara ilker başkan :) maşallah