LaHmaCun yaaaaaaaa 10 numara
görünce şunu aklıma 2008 sonları 2009 başları geldi ne gazlıyoduk HULK na iken volkanla yaa her gece her gece
Maşallah araçlara
Printable View
LaHmaCun yaaaaaaaa 10 numara
görünce şunu aklıma 2008 sonları 2009 başları geldi ne gazlıyoduk HULK na iken volkanla yaa her gece her gece
Maşallah araçlara
valla şarkı rolling olayında çığır açmış..
ahahahahaha
super olmuş :)
eke yaşam tarzıydı :D
eke başka yaw :)
Araçlara maşallah ;) İlk defa gülerek bir roll videosu izledim şarkı +10 olmuş :D
harbiden ukrayna zannetim videoyu baktım kasap muştu yazıyo lan diorm ukraynadada mı muştu vvar sonradan şarkıyı duyunca dank etti :hehe:
sol far nıye yanmıyor hemen altında egzoz var aydınlatmaya gerek yok dıye galıba ehueheuheu :D:D
eski arşivden videoları koymak moda oldu :)
ulen araba ruyama bıle gırdıı :D
:D yarın gidecem zaten sepetin yanına :D
kullanmasıda meziyet bunları kontra vere vere .
İkisinede maşallah cok eylenmişsiniz sanırsam müzikte İnceden İyimişş :)
eke yarın marş alıyo denemelere devam ;)
inşallah morukçum kaldığı yerden çok daha iyi olarak devam ;)
eyw kanka wasgate probleminide çözdüm sanırım peak 0.8 1 bar falan görcem kısmetse güzel olcak o kapakla o blok la öyle gittiyse şimdi çok eğlenceli olcak bol bol gazlarız :D ilk JAD a kaldırdım ztn auhsduahuda
kanka belkide 0,5 peak yapmasının sebebide kapaktır ;) sonuçta rahat basamıyo
olabilir valla wasgatei söktüm içerden sıktım civatasını falan güzel oldu bakalım rodaj a nereye gitsek :D
ubamızda bizim arabamız ekemizde ac mizde hiç farketmez kardeşi kardeşe kırdırma EK mızda bizim hepimiz güzel olcaz maşallah :hehe:
valla uba ile bi deneyemedim eraya kısmetmiş :D
kanka arabayı çıkar rodaja ankara tekirdağ gidip geliriz :D
yarın custom a gitte hem göbeği taktırt hemde ekeyle ilgilen uğurun takıldıgı yer olur belki söylersin ben olmiycam :D
ok moruk akşama giderim o zaman ;) hatta marş basılırsa sxi bırakır alırım eke yi :hehe:
hahaha kanakcım megatune bendede var laptopta var hallederizzz :D :D
7+ bişeydide tam hatırlamıyorum en az 7.2 vardı ama beyınden bakarız duruyo
ok cevooo hallederim benn :D