o saniyelerde yarım debriyaj çekmiş adam :D :D
Printable View
o saniyelerde yarım debriyaj çekmiş adam :D :D
4.53 ama şanzımanda da problem var, vites geçişleri sorunlu, yeni yaptırdık ama düzgün yapamadılar. Bu arada fark açılıyodu derken rc mi açıyodu rs mi ? Ben hiç dikkat etmedim çünkü
ben jap sen denerken en soldaydım ben ztn sana hiç dikkat etmedim egsozsuz nasl gidicek die baktım yanımdaki can söledi ztn fark açılıo die dikkt bile etmedim sana ama sorun deil eksiklerini gider ben her türlü egsozumu takar denerim..
yorumun cok ii fatih.bu arkadaş devamlı savunup duruyo.ya ben bi şey sormak istiyorum clio cu arkadaşa filtre egsoz bi clio rs in böyle yürüyeceğine kendin inanıyomusun??veya bu sitedeki insalara ne gözle bakıyosun.??o kadar kişi arabasını yapıyo emekler harcıyo.sen stock idda ettiğin rs inle geciyosun.insan en güzel kendini kandırır der büyüklerimiz.
O kadarda değildir nos falan :D
Sağ şeride kayıyor o ara Rs o nedenle bi ses değişimi olmuş olabilir czt de 200den sonra sıkınıtılıymış zaten sahibinin söylediğine göre.. :)
Maşallah tüm araçlara..
Maşallah araçlara..
33.saniyede iyice dikkat ederseniz video birden hızlanıyor ondan ses değişiyor karşı şeritten geçen arabalarda hızlı hızlı geçmeye başlıyolar.
Kamera arızaya bağlamasaydı güzel videolar çekicektik bizde.