Ciddi sıkıntı var şimdi.bende bişi anlamadım
Printable View
Ciddi sıkıntı var şimdi.bende bişi anlamadım
buyur burdan yak..
abim bu videonun seninle bi ilgisi yok sadece sk2 typer geçemez diince ekledim. ve bu arada ben o zman en hızlı giden u typer ilede ekledim bende videosu var oda kpro'lu idi ve kafa kafaya gittik uzunda ben öne çıltım ve hatta ertan kardeşimiz dediki benzin kötü depoyu bitirip tekrar şhelden 100 oktan aldık sonra tekrar deneme yaptık sonuç kafa kafaya gttik uzunda ben birazcık öne çıktım ve yine geliyorum urfa ( gökhan ) abimle denedik umarım oda yazar en ii giden sk2'lerden birisidir onunla denememizde kafa kafaya gittik.
gecmıs turnalar adamın gotunu tırmalar:D:D hahaha s2k ucuyorrrr:D bu ne bole cozemedım, boyle vıdeolar ıle avuncagına ınsan kumda oynar daha cok avunur. boyle bı s2kya bu kda gecılen typerı dıger typerlar delerdı ole bıseyde olmadıgına gore:D heee sımdı jop gectı kporsuzken dıcekler duyar gıbıyım.. alpere sorsunlar o aksam denemeye gıtmeden kımı aradı? arabaya bakım yapılıo ne koyalım ne yapalım dıe kıme sordu? eds ıle denıcegınıde bılmıyodum,edsnın ustunde 100 oktan ayarı vardı ve ortada 100 oktan yoktu. arac sıkıntılıydı,keske bı daha deneselerdıde eds ıcınden gecseydı:D
ınan senı bıtek mugen fb typer gectı:D soyle demıstın bıde mugen beyınlısıylede deneyelım bakalım:D:D puahaha hatta urfayla ne oluyo deyınce 4de cok az one cıkıyorum demıstın:D ogun bıtane clıo sport vardı 20 plakalı s3 vardı kırmızı yenı kasa hacı gns cupra, hakan abı arabasını satmıstı ızlemeye gelmıstı, sonra vette gelmıstı
s2k güzel yürüyor
k-prosuz typerla s2k heders egsoz caı lı ıkısıde 65gıbı basınca typerla s2k, typer 6 atana kadar aynı gıdıyo 5daha uzun oldugundan s2k 2boy one cıkıyo 6dayken typer,80de basılınca s2k 2-3boy onde gıdıyo 5sonuna kadar
k-prolu typer s2k da 80 gbı basarlarsa typer az one cıkıyo 6atınca s2k esıtlenıyolar
k-pro+rbc oldugunda 80de basınca 2boy typer gecıyo
ya bu kadar uzatmaya gerek yokkı zaten eds denılen arabayı 106 da gecıyo kprosuz typer da gectı hatta ben gectım bu kadar kolay gecılmeyen bı araba gıbı uzatmaya gerek yok inan da denemıs aslan gıbı gecmıs ...ben MAMİ
her arac gecilir gecilmez diye birsey yok he arac yapılı iken kimse denemeye cıkmaz sokulur bu seferde herkes ortaya dokulur :)
eds stock - yekta stock mcs geciyor eds ye filtre eksoz headers kpro yapıyor eds geciyor eds yapılı iken saglıklı ayarlı iken gecildigi bir video ben gectim diyen varmı , eds yi kim kullanıyor ona bakmak lazım derim..
son olarak eds ayarlı hazır tam iken hicbir 106 ya gecildimi yaw TR de merak ettim ?
amma boş işler bir grup eds yi over bir grup ac de ac der yaw altı ustu teneke parcalamayın bu kadar kendinizi hacım vallahi komik oluyor :D
he bu arada ben gelecem dedigim zaman geldim kış gunu halı saha macından cıktım tertli terli soz verdigiim saatte denemeye geldim dimi yanlış olmasın :icon_tup:
akşama deniycek araba yokmu ya :D
orta halli şöle karışık olsun mamii power :D
bir adet s3 le pasif bide e30 var denicek araba arıyoruz saygılar :D