[QUOTE=edo typer;1556402]Unutulanlar unutanları asla unutmaz :D
Printable View
çok heyecanlı bir tv dizisi gibi.....
bu kadar pasife bitane aktif lazım :)
STP 20 izmirde suan sanzimani yapıyor edo, gelsin sıradan alicaz Typer 106 saxo vs kim varsa, ben eksiklide denemem tam gelirim gerekeni yaparım... EK648 senle zevkli olucak :D
Yaaa ben burda konuşmak istemiyorum zorla konusturcaksiniz beni.ben jop typer la denemem de rüzgar mami abimize Crmye buji götürdük.Selçuk'tan istemiş galiba bizde aldık götürdük deneyelim dendi dedim arabamın eksikleri var.ya okesine girgirina basalım dedndi ben gene basmicaktim Selçuk rica minnet bastık arabamın bı dünya eksiği vardı bu nü mami abiyede soledim.tmm olsun oledine bı basalım dedi tmm dedik kırmadık...basıldı geri gelirken bı tlfon Caner jop jop yapan çocukluk arkadasım.baskan gecilmisin diye bı telfon geldi.sözde aramızda dost hane bı deneme okcakti...sen beni geçemedin yan yana yürüdük ole bı koy yok.ac yle denen digindede rüzgar tünellerinden kurtaramadım kendini abi.ozaman da yan yana yurundu ben bes yapıyorum sen gaz çekiyon ne oldu diyorum abi bitti bukadar diyon..burda anlamadığım şey niye geçtin oluyo.
EDS AC denemesinde gercek bı bahanemiz vardı ama deneyene kadar farketmemistik onuda edo sayesinde çözdük, aynı bahane DBSyle yanyana yürütmüştü bizi ama sonrasında boylar açıldı.icimiz rahat :)
bi 106 250 kadar yürecek hali yok ya ona göre değerlendirin beyler
bu inan kim ya ben nasıl ulaşa blirim tlf varmı