Gayet başarılı kardeşim ufak tefek aksaklıklar tabiki olucak ama yolda çevirdim çektim diyorsun bu kadar kısa sürede bile bu kurgu bu çekim çok iyi Maşallah
Printable View
Gayet başarılı kardeşim ufak tefek aksaklıklar tabiki olucak ama yolda çevirdim çektim diyorsun bu kadar kısa sürede bile bu kurgu bu çekim çok iyi Maşallah
Teşekkür ederim kardeşim.Evet,hala satılık galiba ama satıldı diye duydum ben.
RIDDIM kliplerini öğrencilerim hallediyor artık :) Ben tanıtım ve reklam filmleri kovalıyorum şu an.
Teşekkür ederim :)
güzel olmuş gene herzamanki gibi , neticede malzeme güzel :) aracı arasıra görüyorum sesi ve duruşu çok güzel , nazar değmesin..
Araç harika, video harika... Emeğinize Sağlık Buğra Abi.:icon_tup:
çok güzel çekim aracada masallah elinize saglık
temiz az ve öz amaca yönelik vurgu ve müzük uyumu mükemmel. Eline sağlık
Ellerine sağlık Buğra yine döktürmüşsün perfect:icon_tup:
Buğra eline sağlık her zamanki gibi harika bir video daha çıkmış ortaya :icon_tup:
sayfamda senin videolarını yayınlıyorum ;) .geçen gün bunuda yayınlamıştım,faceden mesaj atmışında :D
ellerine sağlık çok güzel olmuş, bu nasıl bi arabadır yaa :rolleyes::rolleyes:
honda reklam müziği değilmi bu :) eline sağlık kardeşim gayet güzel çekimler
Ellerine sağlık çekimler harika olmuş çok beğendim evde 5+1 le izlemek de ayrı bi keyif :))
Olmuş :D , eline sağlık
eline sağlık çok güzel olmuş valla:)
Teşekkür ederim arkadaşlar.
24.800 farklı IP numarası tarafından izlenmiş =)
Senden daha iyi videolar gördük iyiye alıştırdın.Bu videoda cok iyi olmuş ama başlangıcları değiştirmelisin bence kanka ve bu araba daha kapsamlı bir videoyu hakedio muratıma selamlar :)
Eline sağlık buğra kusursuz olmuş :) HKS nin aracı sanırım
Daha iyi videolar için elele :P Teşekkür ederim Baran'cım ve nitro..