ya arkadaslar gergınlık yaratmayında deneme işi yalan olmasın:)
Printable View
ya arkadaslar gergınlık yaratmayında deneme işi yalan olmasın:)
sana yalan yanlış bilgi gelmiş orçun,ben stock ep3 ve egsoz headers filtreli ep3 ile denemek istiyorum dedim ve üstüne sen teklif edildin bende senin yazdığın gibi yıldızlarımız barışmıyo birbirimizden çok haz almıyoruz ve zaten onunla denemem dedim,k-prolu ep3 beni geçer diyen zaten ben kendimim ama seni bana karşı iyi gazlamışlar :D ha bide yüz yüze falan bakıyoz demişin ama ben öle bi sahne hatırlamıyorum yani biz seninle zaten konuşmuyoruz ama birbirimize karşı saygızılıkta yapmıyoruz :icon_tup: ama şunu sölemiştim tekrar söliyim k-prolu ep3 beni rahat geçer saçmalamanın gereği yok :heyoo:
akşama herkez gazlı gelsin:) ama sorun çıkartmasın bide birebir agızdan çıkan laflara inanın arkadaşlar herkez yoksa bişeyler diyor piyasa ****** bir piyasa:D
hüseyin herkesten duydugumu soluyorum sana muti yi 4 5 boy geciyorum gibi bi hayalden ibareten bi laf kullanmıssın.bunu kim olsa geldi bana soledi.senle denemeden bile kalkıp ortalıkta konusuyomusun.bak adamım ben ole senin laf soleyipte karsılık alamadıgın adamlara benzemem.bu aksam cifteye gel bak bakalım işin rengini nasıl degistiriyom.bole kimse olmadan ortalık ta atıp tutman ayıp.bu araba daha oncede bugrada dı cıkıp denedik.ozman nie bole laflar edilmedi neden bunlar konusulmadı.sırf sende oluyo bole muhabbetler neden oluyo anlamadım.ben sana bu zmana kadar ne konustumda arkamdan laf duydun.ama sen herzman bole ortamlarda laf edip duruyon.bana sen haddimi bildiremessin senin tabir ettigin gibi ASLAN.gel bi bildir bakalım neler oluyo.
deneme yalan oldu :) :P
Ateşle barut şu RC-RS, 106-VTI, Typer-M3 konuları yeminle.
zaten cuma aksamları herkez aynı yerde toplanıyo 200 m2 bır yer ıster ıstemez goz goze gelınıyor tatsızlıgın bır anlamı yok bazen oluyo boyle seyler ıllakı benım ısım olmaz dersen bende sana bayılmıyorum hayat devam eder gel su ısı tatlıya baglıyalım.bırde bunları bana soyleyen ınsanlar delıkanlı ınsanlar yanlıs yalan beyanda bulunmazlar gel bız kıralım seytanın bacagını aksam senınle bır deneyelım.
ya murat sen oruç tutuyosan tutma sende gerginlik ve alınganlık yapmış,sen benden duymadığın şeylerede çok inanma,ya sen aklı başı yerinde adamdın ama anlamadım :rolleyes: biz senle nerde denedikde seni 4-5 boy geçtim?bide geçtimde birilerine söledim,bende salağım ya böle bi gerçekliği olmayan şeyi söledim,sende bunu yedin,bak orçunda duymuş k-prolu type-r geçiomuşum ben mesela ama sorsak orçunda benden duymamıştır,nasıl bir camia ve nasıl insanlar varsa etrafımızda sizi bana karşı iyi gazlamışlar,akşam nerde olduğumuz belli ikimizinde muratcım sen nasıl iletişim kurmak istersen öle kurarız,ister arabaları deneriz,ister konuşarak çenemizi deneriz yada senin istediğin şekilde deneriz
ama bora sen böyle her tartışmada sürekli fn2 yi şukadar geçtim diyip bizim araba üzerinden kendine pay cıkarırsan yanılırsın,
muhtemelen benim araçtan bahsediyorsun ama o dönem bende sadece cai vardı ve yine o dönemki cemin 206rc ile olan denemelerimizde sonradan anladıkki arıza varmış, çünkü sonrasında tamer arkadaşımız başka bir 206rc aldı ve üzerinde cemin aracından daha az parça olduğu halde yine bizim cai li halimizi net bir şekilde geçti,
yani demek istediğim çok fazla analiz yapmadan bikere geçtiğin bir araç hakkında bukadar net yazılar yazarsan, arızalı araçlarla normal gidenleri, standart olanlarla modlu olanları aynı kefeye koyarsan olmaz,
hazır olan rs inizde varsa seveseve deneriz,
yok canım artık senle deneyebilecek rs yok :cool:
rs lerin dolu olanı anca benle (egzos,filtre headerslı fn2) ile belki yürüyebilir. :D bende seve seve denerim. arabam hazır :icon_tup: isteyen rs ile hemen bu akşam deneyebiliriz. he beni geçen senle dener serhat. :icon_tup: :icon_tup:
bu FN2 işini SS Rs çözer:D
@hsyn_cvk
Ben İstanbul'dan Muti'nin RC yi geçiyormuşsun, beni hiç N\a 106 geçemez laflarını..:) Bunlar ya söyleniyor yada 1'e 5 katıp laf çevirilip insanlara söyleniyor..