tekneci Bora sen yok musundaha RS vs RC meselesi çözülmeden FN2 yi de olaya kattın
![]()
![]()
tekneci Bora sen yok musundaha RS vs RC meselesi çözülmeden FN2 yi de olaya kattın
![]()
![]()
Madem hp hesabı yapıcaz o zaman net olarak fransız üretimi araçların adları ve verilerini vereyim..
Clio mk1 Rs 172 olarak geçiyor Fabrika çıkışı 169 PS dir. 125KW
206 Gti 180 ismi ile çıkar diğer ülkelerde RC diye geçiyor ancak fabrika çıkış 176 PS 130 KW biliyosundur..
Şimdi ayrıntılara girersek göz ardı edilmeyecek neler var örnek versek jantlar 15 e 17 vs vs..
Not kızışsın ortalık FN2 --3. vitesten sonra toz olur..![]()
beni hiç n/a 106 geçemez diye bir laf etmedim,aynen 1' 5 katıp söleniyor ama dolu 106 lar ile denerim dedim ve muhtemelen pistonlu kısalı chip egsozlu 106 yı geçerim dedim,muti yi geçtim demedim mutinin ve benim denediğimiz arabalardan yola çıkarak denersek 3-4 boy geçerim bu tabloya göre dedim,benim dediklerimle insanların duydukları arasında ben bi bağ kuramıyorum veee bunlar insanların istediği ve algıladığı gibi dolaşıp dönüp karşıma saçma bi şekilde çıkıo aşırı komik yaa ha bide k-prolu ep3 de geçiomuşum ben bunuda demişim bu daha gelmedimi istanbullara? gelirsede herhalde k-prolu ep3'le denedim 5 boy geçtim diye gelir
ben arabamı yeni aldım dengim olan her araba ile denerim ve eğlenirim hemde arabamı görürüm
(şimdi buda karşıma hüseyin herkese gider yaptı diye gelirmi acaba
)
seni unutmuycaz ALİDAN
ya bi araba için ne kadar can sıkıcı durum olur benim açımdan söliyim 'ya geçerim' sevinirim 'yada geçilirim' satarımama rakip olmasıda ii değilmi kardeşim keşke herkes birbirine bilensede arabalarımızı daha çok denesek
peki sana şunu sorayim dur bak sen bana bilenmiyon dimi
![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
bu topic'te yanlış cümleler kurulmuş....
vay ogünmısır naber yaw.. hoşgeldinukraynada havalar nasıl?
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)