bak senle ben bişey paylaşayim senin bu dediğini bende duydum orçun
Printable View
Yaw ne en hızlısı allahaşkına yapmayın etmeyin adamın arabasında mod.olarak pek bişey yok güzel gidiyor sadece ikiye tek yapılmış galiba geçmişsiniz normaldir.Teke tek olsa nolu belki yine geçersiniz ,
Yanlış bilmiyosam flasprolu fn2 f/h/c li typer kadar gidiyor...
abıcım demek oluyomus adamın arabası mermı gıbı 106 gti nere m3 nere kucumsedıgımden degıl nerdeyse 106 nın tamamı kadar m3te motor var adamın araba dıger arabalarada oleymıskı ıyı gıdıyomus yanı bu rs de olabılır dunya kadar parca var arabanın ustunde neden olmasın yanı ona guvenerek huseyın bole soylemıs olabılır dıye dusundum.
Bora Emmiye vericen VE RS atıcak kırbacı atıcak kırbacı :D
emek verıp yurutmussunuz fn2 yı ve sızı tatmın etmıs onemlı olan o:D
ama benı tatmın etmedı gercekten. bı oncek mesajda headers-fılıtre-egzoz olarak dusunmustum vıdeodakı fn2 yı ama 2 parca extrası daha varmıs tatmınsızlıgım arttı gercekten.
SS ıyı gıdıyo ama en hızlı rs dıye kım demısse o kısılere kullanın bence bu alaylı tavırı cunkı bende guluyorum ss e en hızlı rs dıyenlere:)
herneyse ben sunu soylemek ıstıyorum bu vıdeodakı sızın tabırınızle atmo yuklu fn2 yı gececek atmo yuklu rs var ama sız daha deneme fırsatı bulmamıssınız bence.
heh bunu bekliyodum bende seviye düşmeye başladı tamam, kim mutluymuş noolmuş ben anlamadım, atmosferik aynı haacimdeki iki araçtan bahsediyoruz, modifiye avcısımıyım ben ne biliyim kimin arabasında nevar ne yok geldi denedik işte geçseydi filtre egzos headerslı fn2 geçtim dermiydi demezmiydi acaba ss in sahibi ki videonun sonunu izlersen sende bana hak vericeksin, baktı gecemiyor konu biranda ikiye tek deniyoruza kayıyor, halbuki bilmiyorki benim bagajımda nasıl bi sistem var ve aslında standartta fn2 rs ten nekadar ağır,
Bora şu senin aracı sattığın arkadaşla bi deneme ayarlıcaktın sanki bana yoksa benmi yanlış hatırlıyorum:)
2 ye bir olayında sökülen tesisatı unutmayın belki 2. kişiden daha ağır bi tesisat vardır serhat abinin fn2de :)
kanka standart yüklü olan parçalar vardı 106 da, ki 106 nın m3 geçmesi için o parçalar ile imkansız.. Tarkan abi de söylemiş zaten 170 e kadar kafa burun çıkıyordu diye böyle dense okey derdim, ama 3 boy önde olmasına babam söylese inanmam gözümle görene kadar :):):) denilen arabada buydu
http://img217.imageshack.us/img217/633/pa811.jpg
ya arkadaşlar RS çiler en hızlınız kim onu söyleyin. bize ss dediler onla denedi serhat başka birini söyleseler onlada deneriz bizde sıkıtı yok.
Ali bu arabanın içinde tabure ile oturuyordu o gece :D
öle bir boştu araç, ama çok güzel geceydi. Araçta fena gidiordu.