hacım sen sadece cai ile mi denk gittin merak ettim ??
header eksoz filan yaptınmı ?
Printable View
Ben arada 2 boy göremedim videoda tamponda gidiliyor ama :/ Videoya aldanmayalım başka denemede mi 2 boy oldu?
Hüso proservis dyno akşamında yaptıgımız konusmayı hatırladım şimdi de 106 nın hard olmasına bile gerek yok ya :) maasallah butun araclara ;)
sizin en hızlınız BS değilmi sen BS yi geçiyormusun yada kaç boy yiyorsun ondan ?
Flashprolu değilmi bu bs ? ve gırtlağa yakın en dolu fn2 değilmi ?
ss rs ile denedi en hızlı dediğiniz rs filtre egzoslu bir rs ve bi denemde yarım boy 2. denemede 1,5 boy civarı typer zor geçti. (not : rs 2 kişi typer 1 kişi :) ) rs tek olsa muhtemel sonucu sende bilirsin
bu adam kalkıp senle niye denesinki ?
bu rs de neymiş arkadaş gks nin önüne filan çıkıomuş yanında gidiomuş sadece cai ile vay anasını bende aşağı yukarı gökselle aynı gidiorum demek bizide böyle yapıcak biz boşa almışız bu arabaları al bi rs tak filtreyi devam 220-225 hp arabaları geç
rs te ii gidiyo ama 2.videoyuda koymanız lazım koyulan video rs istedigi devirde basılan video..rc rs denemesini merak edenler mutinin muhasebesi vardır kendi capında denemedi ama cuma akşam olan demelerden anladıgım bence rc önde olur..
cevik typerla denemeyi merak ediyodun orcunlada birbirinizden haz etmiyomussunuz yazılanları okudum şimdi bilmiyodum haftaya alayım typerı orcundan deniyek k-pro var die 5 boy avans eksik sayalım 5 boy:)k-prosuzla denemek istedigin içim sölüyom hüsam:D
alpçim arabanın maşallahı var üstündekinlere göre ii gidiyo kazasız belasız..
göz var izan var..
dicek hiç bişi bulamıyorum..
bu arada videodaki deneme filtreli egzozlu RS 2 kişi, type-r tek kişi tekrar uyandırayım..
gitmiyor dediğiniz RS, dün akşam 1-2 deneme yapan RS Enes'in (BA type-r) sadece grouppem'li haline 160a kadar tutunuyor, o nasıl iş?
Enes görürse yazacaktır.
bu FN2 lerden birini herhangi bi RS cıkıp geçince ne olacak bu kadar konuşma merak ediyorum.
Dün akşam ZY plakalı RS ile JUM plakalı fn2'nin denemesini gören yok mu?
Ya da görüp de yazabilecek?
3-4-5-6 ncı şahısların girmesi, denemeler yapılmadan yapılan denemelerin yapılmış gibi düşüncelerin dile getirilmesi, vs vs gibi basit ama büyütülen sıkıntı ve konuşmaların varsayımından ve ilgili personelin hala durumu açıklamaması karşılıklı konuşulmaması yüzünden muhasebe büyümüştür..,Bakalım kavga gürültü yok olmazda zaten Ama ben bi ara denettirecem :D:D:D olmadı ben filtre egzosumuda söküp stock olarak denerim RS cilerde gerekli cevabı alırlarD:D:D:D:D
en dolu fn2 olabilir ama aracımın setup ı henüz bitmedi, ortamdan geri kalmamak adına ve aracımızı geliştirmek için çıkıyorum buaralar, bütün işlemlerim tamamlandığında yazarım zaten buraya herkes görür,
ss denemelerimde zaten 5 sonu görmedim ben hiç, dolayısıyla videonun sonlarındaki farklar seni yanıltır, ben kimin önde olduğu ile ilgileniyorum.
ss rs ile teketek denemek istiyorum kendisi siteye üye değil sanırım tanıyan arkadaşlar varsa, bayram tatilinde ist.da değilim, hemen bu salı akşamı deneyebiliriz, isterse ortak bir noktadada buluşabilirz değişiklik olur, bende cam kamera aparatı var teketek denenir video çekilir:rolleyes: