allah korusu ndeil allah korumuş resmen alperde var fotolar yarın bir bakın offf diyorum
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Aracın acemiliği var gibi geldi
RS leri savundugum yok belkide cigeri tıkanmışta olabilir RS in
RC de normal gitmiyor gibi durum karışık
Ama normal koşullarda RS ler 2-3 boy geçiyor
Mesela ;
http://www.youtube.com/watch?v=_fj0BJz6iJQ
burdaki gibi klasik final![]()
Birde böyle bir video var
Burda RS egzantirik yazılımlı
RC de yazılımlı
Sonuç çok net ortada
http://www.youtube.com/watch?v=ML-_rLzo-K4
Özberkin JS RS şu an bende VE RS performansından birşey kaybetmedi
RC cileri beklerim herzaman![]()
clio da benim di debriyajım bitikti bide emre el frenini çekik unutmuş o kadar da söyledim çekme diye ama olsun sağlık....
eski videoların denemelerin hiç bir anlamı yok bence bu durumda insan rs in o kadar ek parçalar ile daha iyi gideceğini düşünüyor sadece ama bazen yanılmalar olabiliyor ki rc de bence chip ile kendine gelmiş...
iki arabayıda kullandım rc de rs de güzel arabalar maşallah ikisinede....
[SIGPIC][/SIGPIC]
maşallah muti...k-prolu type r,atmosferikte son nokta 106-saxoların geçemeyeceği rs mi bu?şimdi aydan filizin yaptığı arabayla deneme muhabbetini çözdüm 106 yı hakkaten insan gibi sürmemişler.
![]()
bu vıdeoyu 206 dan bne cektım ve suan araba daha ıyı gıdıyo zaten sizin koydugunuz clio 206 videosu yanıltıcı olablir bu 206 normal bi cıplı 206 rc gıbı gitmiyorr o yuzden clio yürümüyo gibi goruneblir bukadar yüklü olmasına rağmenyani bnce sizin videodaki clioda anca böle kafakafaya gider falasını beklemeuin derim.
Maşallah araçlara... RC ye 2 kere maşallah..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
ben Brutal RS ile denedim 2 hafta önce.
Ankara drag da 1.olan Brutal RS we 2. olan TH700 106GTI ile beraber 3lü deneme yaptık. Maaşallah ben hiç ihtimal wermiyordum bir clio RS'in aracımı geçebileceğine ama....
Kimse alınmasın yanlış anlamasın ama Şu anda Yüklü bir CLIO RS (Mesela Brutal RS) ile yürüyecek atmosferik bir 206RC göremiyorum. warsa nerde?![]()
[QUOTE=Muti;1666209]kusura bakma yeni gordum
aracımda su anda yazılım kn cai eksoz timing var.bu islemler ile.:icon_tup
muti okuyup ufleyip cikio ondan bole arac=) video yaniltmasin rs yurumuyomu die.. rs cok ii yuruyen bir rs.. hatta trdeki sayili rslerden..ozellikle 200 den sonra boyle gden bir rs gormedim.. mutinin arabada bi bozukluk var fazla iyi gidio=) masallah kardesm..
Ben videolardan önce de denemelerden haberdardım..
Hüseyin ile de konuştum, RS'in şu anki sahibi..
Foruma videolarının konduğundan bile haberdar değil,
51 mm egzozdan kurtul da bişeyler çek dedim, gelir yenileri izleriz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)