Hmm...başarılı bi takla olmuş :D
Printable View
Hmm...başarılı bi takla olmuş :D
makasa girdi g.te geldi salaklik ya
Kısacasi mal!!!
özet geçelim...
araç clio symbol...taklacı bi araç hızda 110 gibi ,oğlanda çaylak...kaçınılmaz sonuç TAKLA
vayyyy.Yavrum benım.Hadi bakalım:D
bence burada herkesi gaza getiren kiz, makasa karsiyim kendi adima, cunku ayni sekilde eski aracimla bende kafadan metrobus bariylerine girmistim ama aracta kiz yoktu. Kiz varkende bu tur hareketler bence cok sacma, bas dondurmek istiyorsa aksama diskoya.
01:00daki soldaki BMW'yi de çok begendım bu arada
Takla atıldıktan hemen sonra aynadaki disko topunun arabanın önünden geçip gitmesi çok manidar olmuş.
ani direksiyon kırma sonucu hakimiyet kaybı, araba zaten uçmaya meyilli. "sol şerit sollama şeritidir, araba sollamayacaksanız orta şeriti kullanın" bende basabiliyorum deyip sol şeritten bariyerlere giren çok adam tanıyorum...
Ani direksiyon hareketinden,ani şerit değiştirmekten , ani ve sert fren yapmayın...
bu dediklerim genelde durduk yere yapılmaz, panik halindeyken istem dışı yapılır... Bu nedenle trafikte gereksiz hareketlerden kaçınmak gerekiyor...
kız tekno müzik ve disko topu şeytan üçgeni ve kaçınılmaz son ..
07:40 sn de kaza hemen izlemek isteyenler adına...
böyle bir mallık yok ....
Video Yeni tarihli Beylükdüzü Bizim KEnt Mevkii Arada Sol Tarafta Kasaba sizin Diye Restoran Açıldı yeni videoda da gözüküyo max 2-3 aylık bir video demekki:D yanında kız varken makas atan kıza kendini ispat etmeye çalışan buna destek olarak video çeken kızlar nasıl bir insanlar ya
cok ilgınc kaza harbıden
Tesisat sağlam dedikleri bu oluyo heralde. Takla attı haala calısıyodu :D
makasta atamamış ulan değmiş olsa bari :D. pek üzüldüğümü söyleyemiyeceğim cineyi arkaya alınca gaza gelmiş bayağı :D arabanda birisi varken asla gazlamamak gerekir, altından kalkılayamacak bir sorumluluk..
TU M3 hiç oralı bile olmamış.
kız ve makas ikilemi sonuç normal...
disko topunun geçişi...
cidden dramatik...
trafik terörü diye ibretlik bir film çekilse ve o disko topunun geçişi son sahne olsa bir çok kişi bu durumdan ders alır diye düşünüyorum...
büyük geçmiş olsun demeye dilim varmıyor...
yoldaki diğer günahsız insanların başını yakmamış olmalarına seviniyorum sadece...
Ne söylenebilirki..