çok başarılı olmuş arabada :icon_tup:
Printable View
çok başarılı olmuş arabada :icon_tup:
arkadaşlar iyi güzel laf ediyosunuz MRT ye ama standartların cok cok üstünde bi araç. herhalde karşısına cıkan aracın gidişini görmediniz sanırım. kimse MRT yi gecemez demedi ama er meydanında gördük. o zaman şunu diycez topu topu 3 tane subaru var o zaman adam akıllı yürüyen:eek: :soru: :rolleyes: MRT ucak gibi görülen site hangi siteymiş onuda cok merak ediyorum. araç sahibinin böle bişi dediginede inanmıyorum. başkaları tarafından deniliyosa o başka araç sahibinin sölemesi önemli ki böle bişi demez:cool: Beyaz aracıda kutluyoruz cok başarılı bi araç yapmışlar biz kendilerini tebrikte ettik. böle yazılarla lütfen ortam gerilmesin;)
ER MEYDANINA giren DP,MRT,E,diger araç sürücülerine bize güzel bi şölen yaşattıkları için tekrardan saygılarımı sunuyorum:icon_tup:
paylaşım için sağolun mrt nin gecebilmesi için ekstradan 150 hp olması lazım yoksa 250 kg farkı kapatmak imkansızz.:D
Yürüyen Subaru görememek ?
Daha önce Lambo doğrayan bir arac baska bir Subaru'ya gecildiginde abartildigi gibi degilmis demek?Hatta Diablo ile kalkmaya benzemiyor diyip Diablo'yu sahin kategorisine gondermek?
Hakikaten enteresansiniz arkadaslar ya. Draglara gittiginizde bu aracların kaput altına bi bakiverin... Gordugunuz manzara yı şöyle bi std veya std modlanmış (!) impreza ile karşılaştırın... Bu araçlar arka koltukları veya tüm interior sökülmüş iki kere kalkış yapacak şekilde modlanmış turbo çakılmış bir Tofaş değildir ... Veya sokaktaki çocuğa sorularak abi bi evc bi headers tak herkesi doğrarsın şeklinde modlanmış araçlar değildir... Her yarışın sadece bir tane birincisi olur. O da Emrah olmuş. Kendisini kutlarım...
Komedi şekilde modlanmış araç için emeğe saygı çağrıları yapan grup burada dudak bükmekte. Hakikaten çok garipsedim...
Bence sadece bu videolar seyredilip emeğe saygı duyulması gerekir...
abarttıgını dusunuyorum ..
6 sayfalık postların ıcınden bır arkadasımız Mrt abartıldıgı gıbı bısı dııolmıs dedıgınde bır tek bunamı takıldın yanı ?
Aslına bakarsan abartıldı bencede ha sahıbı abartmadı etrafındakıler abarttı belkı . youtube a bakalım 600 hplık 650 hp lık ımpreza dıe bahsedılıor .Herhangı bı dyno cıktısı gordukmu sımdıye kadar ? hayır. Bak bu bı abartı demekkı . Ozman emrah 900 hp dıebılır sımdı ınsanlar deılmı ..
Ayrıca herkes lambo olayını aldı gıttı .tamam 0 dan kalkıldıgında zaten gecebılıcek sekılde guclendırılmıs bır arac bunu azcok bu ıslerden anlayan herkes bılır. De burdada abartılar soz konusu aracın sahıbı demıorum bak cevresel . Ha belkı aracın sahıbı arkadas bunlardan oda rahatsızdır.
bıde ben sunu anlamadım "Komedi şekilde modlanmış araç için emeğe saygı çağrıları yapan grup burada dudak bükmekte. Hakikaten çok garipsedim
" burda nedemek ıstedın ?
emeği geçenlerin eline sağlık,çok iyi tune edilmiş impreza.Kalkışından belli zaten önü havalanacak gibi.
dyno ölcüldü hatta youtube da videosu vardı araç patinaja kalıyo ne yazıkki. tabiki 1 2 lafa takılıcaz biz dediklerimiz cok farklı onların dedikleri cok farklı el elden üstündür her zaman. kimse hiç birzaman geçilmiycek diye bişi yok. ayrıca gruptada sadece subaruların olmasıda gayet huzur verici kendi aramızda rekabet ediyoruz bundan ötesi yok demekki araçlar olarak yada araçlar varda yarışlara girmiyolar girselerde onlardanda bi göz zevki alabilsek:icon_tup:
1=> üstteki azıda yazıldığı üzere mrt abartıldığı değil sadece rahatsız eden beni. Bu belki bendeki rahatsızlık bardağını taşıran damla
2=> Geneli kastediyorum tekil kişilerle veya araçlara yönelik problemim yok...
3. Benim dyno verisi isteyen ve koymayan için bir yorumum yok. Kağıt üzerindeki(veya laftaki) beygir oyunları da pek ilgimi çekmiyor onu küçükken turbo sakızların içinden çıkan arabalarla yapardım en son...Teknik olarak bknz bunu şöyle yapmış ama bence yanlış yapmış böyle yapmalıydı diyene de yorumum yok.
Amaaaa bir dönem daha iyisi yok denmiş ve iyi olduğunu da videolar ile kanıtlamış bir araç için ( youtube da belki lamborghini (?!) referans değildir ama iyi modlandığını bildiğiniz EVO8 ve Bravo belki referans olabilir) lambo ile kalkmaya benzemiyor , subaruya geçildiğine göre o kadar iyi değil , gibi ifadelere yorumum var. O da ilk yazım zaten...Azıcık olsun saygıyı hakediyor diye düşünüyorum...
Tabii saygı duymamak elinizde ( nedeni çeşitli olabilir (!) )
ya kendım ıcın konusayım saygı duymamazlık yok acıkcası tabıkı avr sonucta emek harcanmıs yapılmıs el emegı ... Alah kazasız belasız bınmek nasıp eylesın herkese
lambo benım ıcın acıkcası referans deıl nıe dıceksın 1 sport bı araba komple yanı drag ıcın felan deıl 2. sı standart 3 su ogun or aracta taesleme probelemı vardı + sofor kullanıyordu adam " abı nasıl kaldırcam dıordu" neyse bu demek deılkı geecemez yada bu arızalardan doalyı gectı felan fısman ıllakı geceek gucteydı ogun sırf mst deıl bırcok arac deneseydı orda lambo ıle gecerdı enazından benım bıldıklerım gecerdı . bana gore referans dedıgın gıbı bravo mesela yahut dp yahut emrah nebılım mantarın gelmeyen (sanırım yetısmedı ) evoları ..
kagıt ustundekı beygırler ılgını cekmeyebılır belkı ama bunlar gercek ve net sonucları gosterır genelde yanı bı aracın dynosu cok bı bılgı saglayabılır .
Bence ıyı yada kotu elestırıye herzaman acık olunmalı ozellıkle de en cok dıkakt edılmesı gereken husus bana gore bırbaskasının aracını arkadasın abın amcan dayın kım olursa olsun "hödee 500 1000 beygir kimse gecemez kralız asarız keserız " soylemlerden uzak durulmalı . Bunu genel soyluyorum cnk heryerde kasılasabılıcegınız bı durum kımse alınmasın ustune .
Benım elestrım se en fazla 19 yerıne 16 larla ve gercek slıcklerle (gercı lastıklerı bılmıorum ama ) yarısmasıydı ha belkı yıne geceemzdı ama gercek gucunu ortaya koyardı 0-300 mesafe olarak
ya yazım hatalarıdnan doalyı ozur dılerım ayrıca hızlı ve noktalama ısaretlerını unutuyorum bıde klavye usdm :D yazması zor oluyo
beyler biraz sakin yaw el elden üstündür saten kimse kimseye laf etmiuyor ama biz emrahın arabası 500 550whp den fazla oılduğunu düşünmüyoruz iki subaruda çok güzel modifiye edilmiş ikisindede işletim sistemi olarak hydra var Hatta MRt daha çok şeye sahip sanırım parça konusunda elimizdengeldiği kadar yaptık önümüz kesildi bazı konularda onlarıda aşıyoruz allahın izniyle ondan dolayı kimse kimseye hava atmak zorunda değil herkesin 1 egsozt taksada herkese saygı gösterilmelidir ama şu şekilde ben1000 beygirim beni kimse geçemez diye büyük konuşursan illlaki gelirler geçerler büyük konuşşmamak lazım emrah geçilmezmi hayır geçilir neden geçilmesin geçilir oda bişiler yapar diyerini geçer bundan dolayı kırmayın birbirinizi arkadaşlar :):icon_tup:
yanı 19 cantLa drag yapılması bence yanlış bende kendısıne dedım murat abi sen 17 stok cantlarınLa kalksan belkı daha farkLı oLabilirdi kendısıde zaten konuşmamda kabullendı arada kılo ve şanzıman farkına bakarak fark biraz daha az oLabilirdi..1 ne kadar 19 cant olsa da iyi kaktığını ses olarak gösterıyodu ama 2 ye atınca makınadakı azaLan ses performansı etkılediğini belli edıyodu...
Ozgun kardesim gerginlik yok... Ben sadece şaşırdım tepkilere... Mustafa da şaşırmama şaşırmış ...
Emrah'ın arabanın HP'sine de bişey demem... Gidişi çok çok güzel bi onu diyebilirim.... Elinize sağlık...
Kağıt üzerindeki beygirlere de , iş gereği binlerce ( çeşitli verilerin ) ölçümünü görmüş biri olarak , kontrolünün ne olduğunu, hangi frekansta kimin tarafindan nasil yapildigini, nasıl kalibre edildiğini , nasil olcum yaptigini data aldigini bilmedigim bir makinanin verisine guvenmem. O yuzden benim icin kagitta kalir 300 beygir 500 beygir. Ne zaman ki 0-300 mt 8 sn görürsem heh derim bu araba guzel olmus. sanirim bana rakip olabilir :)..
Ne gergınnıgı len Özgün :D
ya zaten bu ısler tamamen komplıke ben cok az ınsan gordum pıste gore sanzıman ayarlayan bırazda ımkan meselesı tabe .
Cagrı dıosun kı tımer olcumu rulaz 0-400 ;)
[QUOTE=alp1903;99917] MRT ucak gibi görülen site hangi siteymiş onuda cok merak ediyorum. araç sahibinin böle bişi dediginede inanmıyorum. başkaları tarafından deniliyosa o başka araç sahibinin sölemesi önemli ki böle bişi demez:cool:
[QUOTE]
awatarına bak bi alp merak ediyosan o siteyi..
herkes MRT MRT.. hatta bi konuda okudum o sitede ankara yarışlarına mrt yle girelimde biraz oynıyalım milletle diyodu biri..bu kadar iddalı olmamak lazım.. yoksa mrt de iyi araba ama mükemmel deil..
yürüyen 3 impreza mı war onu bilemem ama o yarışa giren 3 impreza wardı ewet.. mrt de 3. oldu:rolleyes:
bnm fikrim tüm impreza "turbo"lar (ama sadece turbolar) güzel yürür o ayrı mesele..
bide yarın akşam izmire gidiyorum bikaç gün bakamıyabilirim internete.. yazdı kaçtı gibi bi durumum yok yani (cewap weremezsem)
neymiş bu öle yav bi fto varsa görebilirmiyiz