%100 emınmısın o arac olduguna vıdeodakının ?
Printable View
garaj 38 emre bılmıorum kımsen burda yenı uyesın sanırım arac senınmı onuda bılmıoruz speclerını bılmedıgın aracı neden sahıplerınden hbrsız yukluosun burda sen tıulkıysen herkesde kuyrugu sen ıstedıgın kadar stock de leona kısa ve net stock 1,8 turbo typerı gecemez yazılım egsoz ıntercoler vs var demekkı burda kımse bosa konusmaz cok oncelerı bu araclar denenedı onlarca kardesım
Kısa farları sarı yanıyor sanki sisleri de sarı zenon ise eminim, orjinal cupra jantları ve sarı konileri vardı :) ama sahibinden ilanı olan araç değil kesinlikle.
Benim bahsettiğim araç bu,
http://i55.tinypic.com/2cn8evk.jpg
ewer pert olan vıdeodakı
hayıorda sadece solemek ıstedıgım bu iş zevkse nıe yalan solenıo stock dıe al işte ceteresı hemen cıktı
gecmek gecıllmek degıl sadece yalan solemek üzücü
ama gurur verıo cunkı typer neymiş bee bı egsoz fıltreyle herkese bılenıo
halıtım masallah
sahıbınden lınkı verılen arac 1,8t topsport 2002 modellerde cupra-r yok turkıyede kı cupra-rlar 2004 modeller cupra-rların gosterge zemınlerı beyaz renk 2002 topsport 1,8t 180 hp 1350 kusur agırlıgı var bos bır arac gıbı durmuyor
evet vıdeodakıyle ılandakı aynı arac plakalarına gore.o zaman onceden yazdıgım gıbı egzoz ve yazılımlı bır fr bu 1.8t leon.3000tl lık egzoz headers ve turbo demısler ılanda ama o buyuk ıhtımal komple egzozdur + yazılım ve fıltre falan oldugunu tahmın edıyorum.ctr de cıtır modlu ıse eger sonuc bu sekılde olabılır.ama bıraz daha yakın gıtseler daha normal bır sonuc olurdu bence.
arkadaslar bu gıbı seylerı yıllarca gorduk bılıoruz..stok deyıp gırtlak olan aracalarıı..oglelye dogru yuklucem bende vıdeoları bakalım bıde ordan ızleyelım..
ne oldugunu bılmedıgımız bı arac stok dedıler cıktık bızde stok olmasa yıne cıkcaktım zaten ama ısın ıcıne yalan dolan gırınce zıvanadan cıkıorum..
Sevgili onur abi siteye daha önceden başka bir nickle üyeydim.kendi sitemi kurduğum için bu nickle tekrar üye oldum.araç benim değil konunun başındada söylediğim gibi sadece araç sahibini tanıyorum aracı yakından hiç görmedim incelemedim zaten arkadaşlar itiraz edince mustafa ve halit abi gelince gerekli açıklamayı yaparlar dedim.çünkü araç sahibine vede bağlı olduğu garaj sahibinede videoyuyu burada paylaşmadan önce sordum yani haberleri var.ikiside aracın stock olduğunu söyledi.ancak buradaki itirazlardan sonra tekrar sordum.cupra ön tampon ve krom ekzos dışında stock dediler.burada benim bir suçum var mı abi,yada ben mi yalan söylemiş oluyorum sence.neyse saygılar abi
İşte halit abi banada aynısını söylediler şok oldum.abi stock olamaz eminmisiniz dedim stock dediler.tamam dedim.burada yayınladım videoyu.itirazlar olunca tekrar sordum cupra ön tampon ve krom ekzos dışında stock dediler.ne diyebilirimki abi ben dediklerini yazdım buraya kendim bişeyler uydurupta yazmış değilim :(
Arkadaşlar araç cupra değil.araç sahibini biraz sıkıştırdım ve turbonun basıncıyla oynanmış,headers ve krom ekzos varmış.bunlar birlikte 220-225 hp civarı olmuş.zaten dün bana aracı tanıyan bi arkadaşımda O araç stock değil 210-220 hp civarı diye mesaj atmış.yani araç 220 hp civarı sanırsam
Son olarakta bana ne dediyse araç sahibi ve bağlı olduğu garaj sahibi buraya onu yazdım.kendim bişeyler uydurupta yazmış değilim.önce zır stock dediler,sonra sadece krom ekzos ve cupra ön tampon var dediler,bugünde headers,ekzos ve turbonun basıncını açtık dediler.bunları ben kafamdan uydurmadım onlar söyledi ben yazdım.ben onlara güvendim,inandım geldim buraya yazdım.yoksa bende stock denildiğinde çok şaşırdım eminmisiniz dedim evet dediler.arkadaşlar durum budur.bende yalan dolan olmaz.zaten konunun başındada demiştim
Valla daha ne diyim arkadaşlar.bunları yazdıktan sonrada yalan yazdın sen dersenizde saygı duyarım :)
komple egzos fıltre yazılım 1.8t
benım vtı da headers sadece son ss ve fıltre
http://www.streetfire.net/video/civi...t-3_197711.htm
kısaca vıdeodakı stock dıel gercektende:D ne zevk alıyorlar bole davranıp araba gecmekten anlamıyorum
cupra r turbosu vardır k04, sahıblerı herhalde cupra r oem turbosu dıye stok dıyolardır mıllete,
Beyler bu araba ne cupra ne de stock Topsport.Onceden ıstanbul bakırkoydeydı bu araba ve o zamanlar ustunde t04 turbo mu ne takmıslardı ama stock enjektorlerle bınıyorlardı,b kac seat forumundada baslıklar acmıstı eskı sahibi araba kesıyo edıyo napalım dıye,daha sonrasında maslakta b kasko sırketının garajında duryodu sel mı ne almıs araba,hatta ustundekı enkeiler de ukku nun sattıgı jantlar olması lazım daha ıstanbuldayken araba.Cok da yadırganmasın typeR gectı dıye
Herzaman Yine Bizim Yarış Modu Hep Aynı Video Yayımlamalar Bu Hiç Bitmeyecek Herhalde... Hep Birileri Çıkıyor Bi Video Vaar Oluyor Ortalığa :) Cupracı Aakadaşları Tanımıyorum Rolling'de Gorustuk Ama Leon Stock Sadece Intercooler Var Die Söylediler Ve Rolling'i Yaptık, Benim Anlamadığım Araba Stock Olmayıp Stock Deyince Değişen Ne Oluyor Anlamıyorum..., Denemenin Videosunu Şimdi Upload Ettim Roll'de Uzun Hızları Deneyemedik Yoldan Dolayı Bence Video Bu Video Biraz Daha Açıklayıcı Olur, Die Tahmin Ediyorum....
http://www.streetfire.net/video/ep3-...-t_2079847.htm
Birazdan Aktive Olur