güzel gece olmuş .. maşallah tüm araçlara
k-kpro lu ep3 le denemesini merak ediyorum bs 'nin
Printable View
güzel gece olmuş .. maşallah tüm araçlara
k-kpro lu ep3 le denemesini merak ediyorum bs 'nin
vayy be videolarda bizde varız:D:D:D
maşşallah hepsine güzel sorunsuz eğlenceli bir geceydi:icon_tup:
maşallah ba fn2 gerçekten çok güzel yürüyor.bütün araçlara maşallah...
fn2 den olmaz diyenlere inat bir arac yapmıssın eline cebine saglık.ayrıca diger araclarada masallah roll dediğin boyle cekişmeli olur :)
Fn2 çok güzel yürümüş gc8 maşallahı var.sadece ac gti mami kullandı zaman farg var+10 hp. :)
serhatim masallah kardesim gercekten cok gusel olmus aracin eminimki dahada iyi olacak tebrik ederim seni simdiden
haa bu arada bende su baskimi degistikten sonra deneriz cok zevkli deneme olacagina eminim :)
bi fn2 nin bu kadar gideceğini deseler inanmazdım maşallah, demekki yapınca oluyomuş elinize,cebinize, emeğinize sağlık :)
bide ceco sana ayrı bi maşallah ne ses var canavarda yaw :)
http://www.streetfire.net/video/bs-f...t1_2095167.htm
Bu videoda sürekli önünüze arabamı çıktı ? Her deneme bırakılmış ..
ceco 3.vitesde bassan daha avantajlı olurdun :) 2.viteste 10km gidebilmişsin:)
nan ceco 41 kere maşallah :)
tolga ilk videodan bahsediyosun sanırım, tamamen doğal gelişti abi herşey, camera aparattan kurtulmuş dönmüş bide arkayı çekmiş:D sonra dahada dönmüş bide benim yüz ifademi çekmişte onu kestik;)
hilmi sorma bütün gece denedik hep dönüşe saklıyordum kadran videosunu koparım biara tek kalırım çekerim diyordum inan fırsat olmadı deneme yapmaktan, rüzgar sesi olayını bidahakinde çözücem aparatı çokaz uzatırsam olucak gibi, kadran videosunuda o şekilde çekicem enyakın zamanda:confused:
devir bandı uzadıkça birde deviri kadranda belli biyere kadar gördüğüm için vites olayına henüz alışamadım çok akıcı atamıyorum bazı vitesleri, ama bazende öyle bian oluyorki nerdeyse bi üst vitese kendisi girecek okadar rahat, anlamadım:beuj:
arka koltuk sökük evet ama oda 60kg.değil 20 enfazla 30kg. falan, kilo atıcak pek bişey yok araçta gerekli olmayanları zaten söktüm, komple yalıtım duruyor sadece
herkese iyi kötü yorumları için teşekkürler, önümüzdeki hafta yapalım yine bööyle bi gece;)
serhat maasallah aracın cok guzel yuruyor