gonlumuz fatıhı evo dur da buda evo çakması olur ınsallah :)
kredı cektım gomdum parayı bu ıse halende uste para bırıktıyorum kolay değil butçe yuksek cıdden bır araba parası gıdecek bu gıdısle ama bu yola gırdık bı kere
Printable View
yunus sen tam benliksin hacı nie bunu sölüyom biliyomusun ben bu adamlar gibi alt devir basmaktan hoşlanmıyorum hep beşbinde bastırdım bunları devir konusunda uyuşuyoruz senle :D
tamam hacı tam benlik işte 2 de 80 den de basarım ben.benim araba bunlar gibi öle aşagılarda yürümüyo heryerde yürüyo :D :D
benim araba ozmn pati çekiyo napcaz:P
maşallah araçlara
hakan si süper gidiyor nede olsa beyaz :)
Daha öncede ataşehir videosunda da sormuştun :) Hatırlayamadın sanırım.
Crx 3-4 + head+simoto carbon tube+vtec gaz kelebeği+emme işlemi+yazılım+ araborular+Son
Bu arada eyüpte nerdesin. bi ara gaziosmanpaşada görmüştüm arabanı. Bi tanışsak seninle. Neticede aynı yerlerdeyiz.Oturup bi muhabbet ederiz.Volt TE37 ler duruyormu halen.
te37ler duruyor, fakat izmirden gökhan abiye sattım göndermedim daha:)
kusura bakmayın hatırlayamadım specleri :)topçulardayım ben. karagöz diye tabir ettiğimiz yerde bilirsiniz. 3katlı binalarda oturuyorum..
her cumartesi toplanıyoruz biz arkadaşlarla, nitro oxide arda filan sizide bekleriz tanışırızda denerizde :)
abi saygıda kusurumuz olmasında,yaş mevzusuna önem veririm çünkü 21 olucaz martta inşallah :)
14'leri 15 yapıyım deme abi benden söylemesi :)
bende 15saçları 14'e çeviricem son hız biraz düşücek ama yürürü güzel etkiliycek inşallah..
haftasonu isterseniz görüşürüz bu arada;) buradan irtibata geçeriz.
oha ya ne adamsınız he nete cok fazla giremiyoruz diye kimse haber vermiyo videoları koyduk bi bak kardeşim diye bugun deniz haber vermese haberimiz olmicak hakan abiye maşallah 3,4 ay öncesiyle şuan arasında aracında baya farklar oldu emeğinin karşılığını alıyor. eee arkadaşlar şimdi sizin setuplar benimkileri geçmeye başladı :) stage 3 e geçiş yapmamın zamanı geldi sanırım :D
Serdar bıraktın iyice siteyi işe güce daldın :)
abi para lazım yapıcak bişey yok
yıne çekelım :) bu hafta sonuda yagmurla kapattık :(
aramızdakı kılo farkını kapatmak ıcın kapı doşemelerıne kadar sokup gelıcem hahaha
maşallah bütün araçlara ;)
makinelerin maşallahı var izlemesi bile ayrı tad ve adranelin veriyor...
deneme videoları burda az gerilere kaymış ortalıga cıkartalım dımı
böyle dünya varmış..
güzel videolar olmuş maşallah araçlara :)
bütün araçlara maşallah..