her gün 5 vakit namaz kılıyorlar heralde :D ölünce direk cennet :D :D
Printable View
her gün 5 vakit namaz kılıyorlar heralde :D ölünce direk cennet :D :D
hiç sosyal mesaj vermeyin akıl işi yok riskli falan diye :D...adamlar cidden yapıyorlar işte şahsen bende anlamıyorum nası oldugunu ama yapıyorlar :D
hll olsun :D
ne var bunda bizim gökhan golf'le hep yapıyo bunu :D pinpon topu gibi sekiyor yolda dip basık sağ sol hemen arkası kayıyor :D
Gökhan psikopat zaten ahmet :D
Ama Bu ayrı bişey ya,Birileri aracın altında kalıyor ki hiç güvenli degil,bide trafikte.Belki pist istiyorlardr :D
yaa bu araplara aklım mantıgım ermiyo..
ulan adam bide elinde silah yanındaki el frenni çekiyo..
Harbi görmemiş adamlar ya para var diye ne yapcaklarını sapıtmışlar.İntihar etmenin ve katil olmanın farklı bi yolunu keşfetmişler resmen.
Adamlara her şey yasak içki yasak seks yasak internet yasak adamların yapabilecekleri tek şey arabalarıyla eğlenmek :) hadi kullananlar akılsızlık ediyor peki ya kenarda durup ölenlere ne demeli ?
ABİ NU ADAMLARIN
bana ihtiyacı var bir kaç video çekip sonrada kulaklarını çekmek lazım :)
İnsan evladının yapacağı hareketler değil :)
Kısa Film tadında olmuş..
YouTube - 2006 BMW 750 drift & crash KSA
Arapca anlamıyorum ama bu kaza videolarında muzik yoksa ve içinde Allah Çokca geçiyorsa anlayın ölümlü kaza..
Bi turbo sadığa bide bunlara hastayım:D
Yani arabın yaptığı saçmada ,öbürünün yaptığı çokmu akıllıca.otobüse kafa atcak sıfır çizicam diye.Bence ikiside saçmalamış.
annecikleri bunları doğurmamış mıçmış :)
Silahli olan driftci iyi elemanmis sevdim, ne isine yariyorsa, adrenalini bol videolar.
sinek gibi ne güzel tek tek ölüyorlar