o degilde apaçi diye bizim joker ceme demişler bak şimdi dahada güldüm ya hahahaha :D
Printable View
o degilde apaçi diye bizim joker ceme demişler bak şimdi dahada güldüm ya hahahaha :D
gitmeyin cemin üstüne :D çok alınmıştı ozamanlar kardeşim :D
arkadaslar herkez arabaya bıner ama bu zevkı bu apacı lıgı tadamaz gormemıslıgıne verelım gecelım derım gordukce ızledıkce gulduk hallerıne bız vti la s2000 mızle doganımızla sahınımızle turbocuklarımızla mutluyuz onlar da nette bızım apacılıklerımızı aldıgımız derecelerımızı tad tıgımız zevklerı ızleyerek kendılerını tatmın etsınler ....ve sıze guzel bı soz
kedı ulasamadıgı ete mundar dermıs bunlar onların hesap der gecıorum ben :)
bir apaçi ağlıyor ...!!!!!!!
Apaçi tartışması bi yere bırakıp video hakkında yorum yapsak daha iyi olur...
YouTube - Evotech M5 & S600TT Powered by V-Max Tuning
Birde ordaki turbo s bu oluyor ;)
http://www.techturkey.com/forum/vide...-istanbul.html
sertaç sen reklamı bırak istersen 0-300 ler çok öenmli seyler değil saniyeler önemli dieforumda msupra dedim kimseden ses ç.ıkmadı burda 0-330 diyorsun
360 altı yapan araba koyma bize sizin dier forumday aptığınız gibi arabayada yaıplan işede tebrikler amaa yanlışsınızı söylüyoruz cvp vermiyorsunuz
Geyik yapmayın Eray dur la 2 dk
Reklamın neyini yapcam benim bir çıkarım mı varda onu anlamadım zaten...
Sadece apaçi konusu neden bu kadar uzadı onu anlama çalışıyorum...
Tfsi daki konu hakkında ne desem yalan olur aradan 9 ay geçmiş ancak o günkü inanılmaz kalabalık yüzünden olaylar olmuş olabilir...
Birde 360 üstü yapan kaç araç var ülkemizde yola çıkan merak ettim ?
apaçilik buysa ne mutlu bize..
arabalar hızlı gerçekten ama parası olan herkez bu videodaki araçlara sahip olup bu hızları bu denemeleri yapabilir
peki sizce paranız olsada bir msupra bir hulk bir jad type-r a binebilirmisiniz tabiki hayır işin güzel yanı bu olsa gerek ki techturkey bünyesindeki üyelerin tümüde eminimki araçlardaki zevki 200-300 bin yatırıp aldıkları araçlarla değil dünyanın emeğini harcayıp hazırladıkları ucuz araçlarla şu 200-300 binlik araçları tepemekten alırlar ne mutlu bize ne mutlu apachi kardeşliğimize :)
Apaçizm engellenemez :D