Ben polo gti bi revo,egzost,intake yapim bide arka koltukları sökim senle denicem:D
Printable View
burası seviyeli tartışma ortamı onu bunu kötüleme yeri değil zaten senin gibiler bu sitede olursa yarın birgün birçok kişi engellenir buna emin ol ....niçin senin golf r almana tahrık olim sen uçmussun sanırım herşeyin bir dozu var...youtube m3 yazda rolları gör kim sarıyor kım sarmıyor...neyse umarım ıstedıgın aracı alırsın...
yok abi ne alınacam 350 hp le idare ediyoruz şimdilik
gereksiz alinganlik yapip gerginlik yaratmanin anlami yok herkez istedigi arabayi alir istedigine biner istedigine binmez bukadar basit ...
Insanlarin sevmeside sizin otomobilinize hp katmaz renkler ve zevkler tartisilmaz yani ...
Ayrica bu forumda saygi cercevesinde herkez fikrini ozgurce yazabilir kimin bu forumda kalip kalmayacaginada forumdaki uyeler karar vermez haddimizi bilelim bu forumun yoneticileri dingo burasida dingonun ahiri degil ...
Benim yazılarımda nasıl bir seviyesizlik gördün arkadaşım sen!Yazılanları nasıl okuyorsun anlamadım.M3 konu ile ne alaka ve ben en az 4 tane m3 ile denedim 3. viteste saranını görmedim:)Cupra seni 2 kişi ile aynı modlarda geçmiş konu bu sen kaliteden bahsediyorsun bana.
Kazasız belasız kullan aracını ama buraya roll videosu konuluyor ise kimse arabanın kalitesine,geri vitese taktığında 6 inch ekranda arkayı gördüğüne bakmaz.Bu doğrultudada yorum yazar.
cuprayı satıpta güya güya golf r almayı dusunen sen değilmisin ustat yani sen bilmiyormuydun golf r ın cupraya yenılecenı bu olağan ustu bişey değilki madem bukadar ılgılısın araclara karsı madem golf r alacak paran var m3 de sardırmıyorsun okadar iyi ayarlayışın gıt al ozaman 100 bın tlye m3 cok bulursun anladınmı yok ben almaktan vazgectım falan iyiki vazgectın birgun alırsan golf r resımlerını yuklede ben satim hemen senınle aynı aracları binmeyi zaten ıstemem...seviyedende kastım yarısı izle cuprayı tebrık et yuru işine bak aracı kotulemenın ne anlamı var hayatın rolden ıbaretse git al 850 kg arac al doldur doldurabıldıgın kadar...
arkadaşlar gerçekten ayıp oluo hani buraya sadece vıdeo yu koyma amacımız mılletın bılgisi olsun amacında adanada'da yürüyen arabalar var belki melih revoda golf r la 1 ilk yaptı stage 2+ yapmakla benim aracıma gelinecek olunursa 4 cekere karşı 2 ceker farkı bu işden anlayan arkadaşlarımız bilirlerki 4 çekerde son sürat 2 cekere göre düşüktür her zaman ...yinede melih arkadasımıza tşkler allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin herkese saygılar kolay gelsin....
ozan kardeşim maşaallah ,çok güzel gidiyor araban,daha gideri var ALLAH ın izniile.
güzel kardeşim,duygusallık yapacağına nasıl hızlanırım ona bak, bu tip yazılarla insanları yargılama.aracın 2,3,4 güzel denk gibi,5 te yavaşlıyo ,methanol bağla üst hızların düzelsin,dsg ne stage2 yazılım yap,birde bişey sorucam octan arttırıcı koydun mu?eğer koyduysan ondan da böyle uzunda kalırsın.
[QUOTE=TYPERHAKAN;2280825]güzel kardeşim,duygusallık yapacağına nasıl hızlanırım ona bak, bu tip yazılarla insanları yargılama.aracın 2,3,4 güzel denk gibi,5 te yavaşlıyo ,methanol bağla üst hızların düzelsin,dsg ne stage2 yazılım yap,birde bişey sorucam octan arttırıcı koydun mu?eğer koyduysan ondan da böyle uzunda kalırsın.[/QUOTEtavsiyelerin böyle sanki bizim kafamız çalışmıyor biz anlamıyoruz bilgi sahibi değiliz falan gibi söylediğin şeyler çokta özel şeyler değil ben aracımdan çok memnunum hatta çok bile performansı saol eşsiz bilgilerin için :heyoo:
[QUOTE=typermelih;2280970]estağfirullah ne haddimize,arkadaşlara yazdığın yorumlardan biraz canın sıkılmış gibi gördüm aracının iyileşmesi elinde babında yazmıştım yoksa beni tabiiki enterese etmez.RABBİM yolunu açık etsin.
dövene elsiz,sövene dilsiz ve gönülsüzüs (y.emre)
ne 100.000 tl'miş 2msjda 1 adı geçiyor .. iyi yapmışsınız hoş yapmışsınız 100.000 türk liranızı verip de golf R almışsınız velakin bunu her mesajda söylemeyinde nazar değmesin .. alan var alamayan var ..
yaşınız benden çok büyük saygısızlık etmek istemem , cupra03 nickli üyeyide tanımam savunduğumu düşünmeyin ancak adam gayet normal olarak der ki ; cupramı satmıştım golf R a bakınıyordum tıpkı sizin yaptığınız gibi 100.000 türk liramı gözden çıkarıp bende alıcaktım ama bir parçada olsa performans da önemli benim için diye düşünmüş ve sizin denemenizi gördüğüne sevinmiş , zira bende olsam sevinirdim .. sattığım arabayla , almayı düşündüğüm arabanın denemesini .. bundan doğal ne olabilir .. mesajındada sizin aracınızada sizede kötü bişey söylememiş sonuçta ..
2 aracada maşallah .. vag'lar hızlansın bizde bol bol izleyelim :)
Maşallah araclara guzel deneme olmus :)
Edit: 50.000tl sifir cupra varmi ? Varsa hemen alayim bir tane :)
Golf'R in sifiri 100.000lira dan bahsediliyor daa neden cupranin 2. El fiyatindan bahsediliyor anlayamadim ...
[QUOTE=typermelih;2280292]cuprayı satıpta güya güya golf r almayı dusunen sen değilmisin ustat yani sen bilmiyormuydun golf r ın cupraya yenılecenı bu olağan ustu bişey değilki madem bukadar ılgılısın araclara karsı madem golf r alacak paran var m3 de sardırmıyorsun okadar iyi ayarlayışın gıt al ozaman 100 bın tlye m3 cok bulursun anladınmı yok ben almaktan vazgectım falan iyiki vazgectın birgun alırsan golf r resımlerını yuklede ben satim hemen senınle aynı aracları binmeyi zaten ıstemem...seviyedende kastım yarısı izle cuprayı tebrık et yuru işine bak aracı kotulemenın ne anlamı var hayatın rolden ıbaretse git al 850 kg arac al doldur doldurabıldıgın kadar...[/QUOTE
15hp ve 30nm fazlalığı,7 ileri ve dsg şanzumanı düşününce,4 çekişin ve ağarlık dezavantajının yok olacağını ve denk gideceklerini düşünmüştüm.Özellikle sen alda ben hemen satim gibi çocukça laflarından sonra sana daha fazla cvp yazmamaya karar verdim.Neyse sen geçilme pisikolojin geçince,yazdıklarımdan daha olumlu anlamlar çıkarırsın.
Öncelik ile aracına maşallah Allah kazadan beladan korusun.Arkadaşın yazdıklarımı kendince yorumluyor'Almayı düşündüğüm bir araçtı ama bu videoyu seyredince birden soğudum'kelimesi ne ona nede aracına hakaret değil,bunu anlayamadı:)Ama dsg den daha hızlı vites attığını düşünen ve m3 lerin hep sardıkları için geçildiğini düşünen bir arkadaştan çok şeyler beklememk lazım.
Tekrardan kazasız belasız kullan aracını...
Yazılanları gözüyle okumak bu olmalı:)
saol kardeş allah sanada kazasız belasız sürüşler alıcagın arabayıda güle güle kullanmak nasip etsin ...dsg olayına gelince evet manuelden hızlı vites atıo ama tabıkı dahada hızlanma sı için hakan abimizin dediği gibi hani stage 2 yazılım yapılabilir dsg ye son sürat içinde metenol takılabılır....ben takıcam kısmet olursa obd ye baglanan parcayı beklıorum baycudan....saygılar kardeşim ...allah gönlüne göre versin...
bende alacak olsam golf r alırım.
fakat burda leon iyi bi roll kazanmış.
bazı şeyleri kabullenmek gerek. ;)
maşşallah araçlara