User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
133 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Leon CUPRA vs GOLF R rolling (Adana)

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her 2 aracada masallah ayağınıza sağlık

shele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel deneme olmuş araçlarınıza, ayaklarınıza sağlık.

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada maşallah..

ozan cpr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ozanın aracına massallah yanlız kulama şimdiden cupra 1 direk fark attı diye söylentiler geldi...golf r ın sahibi olarak sunu söylemek istiyorum hepımız arkadasız ama boyle farkın olmadını belırtmek ısterım sözüm ozan ve ümit arkadasımıza değil lutfen doğru bılgıler aksettırelım tabıkı cupra gececek bunları defalarca konustuk sanzuman kg ve 4 çeker olması ayrıca benimde 97 kg oldumu unutmamak lazım.keske diğer 2 denememızıde koysaydın ümitçim...herkesın ayana sağlık ...
    seninde ayagına salık kardeş kazasız belasız kullanmak nasıp etsın ....maşallah

ethm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah güzel deneme olmuş

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ozanın aracına massallah yanlız kulama şimdiden cupra 1 direk fark attı diye söylentiler geldi...golf r ın sahibi olarak sunu söylemek istiyorum hepımız arkadasız ama boyle farkın olmadını belırtmek ısterım sözüm ozan ve ümit arkadasımıza değil lutfen doğru bılgıler aksettırelım tabıkı cupra gececek bunları defalarca konustuk sanzuman kg ve 4 çeker olması ayrıca benimde 97 kg oldumu unutmamak lazım.keske diğer 2 denememızıde koysaydın ümitçim...herkesın ayana sağlık ...
    Sanzuman demissin dezavantaj olarak,dsg manuelden cok daha hizliSende manuel olsaydin fark daha fazla olurdu kanimca.Hemen hemen denk guclerde,biri daha yeni sattigim biri almayi dusundugum iki aracin denemesi bana referans gibi oldu,ayaklariniza saglikFiyat olarak pahali olan ama agzimin suyunun aktigi golf r malesef iyice out oldu benim icin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golfte s3un aerodınamıgı yok sanırsam, genede guzel deneme..

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanzuman demissin dezavantaj olarak,dsg manuelden cok daha hizliSende manuel olsaydin fark daha fazla olurdu kanimca.Hemen hemen denk guclerde,biri daha yeni sattigim biri almayi dusundugum iki aracin denemesi bana referans gibi oldu,ayaklariniza saglikFiyat olarak pahali olan ama agzimin suyunun aktigi golf r malesef iyice out oldu benim icin.
    dsg janzuman vites atarken 4. 5. 6. viteslerde normalınden hızlı değil bu sebeple siniz dusuncelerınıze katılmıyorum ayrıca 4 çeker olması daha ağır olması benim aracım çıplak 1466 kg cuprayla 90 kg fark var ve daha bırcok etken...iyi yurumek ıstıyorsanız tabıkı cuprayı alın zaten biri 50 bın diğeri 100 bin tl ...kıyaslanacak araclar değil biri daha donanımlı komforlu 4 çeker farkı vs vs diğeri sadece rolıng için daha istekli...kalkıştan itibaren denense 250 km surate kadar sonuç neolur onada bakmak lazım enazından benimde birtek avantajım olsun sonrası...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    golfte s3un aerodınamıgı yok sanırsam, genede guzel deneme..
    s3 teki aerodinamıg derken neyı kastettınız ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah araclara gece en cok hosuma giden golfun vites atisindaki patlatmalariydi

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsg janzuman vites atarken 4. 5. 6. viteslerde normalınden hızlı değil bu sebeple siniz dusuncelerınıze katılmıyorum ayrıca 4 çeker olması daha ağır olması benim aracım çıplak 1466 kg cuprayla 90 kg fark var ve daha bırcok etken...iyi yurumek ıstıyorsanız tabıkı cuprayı alın zaten biri 50 bın diğeri 100 bin tl ...kıyaslanacak araclar değil biri daha donanımlı komforlu 4 çeker farkı vs vs diğeri sadece rolıng için daha istekli...kalkıştan itibaren denense 250 km surate kadar sonuç neolur onada bakmak lazım enazından benimde birtek avantajım olsun sonrası...
    4.5.6 viteslerin manuelden daha yavas oldugu kanisina nasil vardiniz?Daha donanimli ve komforlu kisminida anlamadim!Daha agar olmasi ve 4 ceker olmasi konularinda haklisin.Cupara almak gibi bir dusuncem yok su an daha satali iki gun olduKalkistan 250 yapilsada teke tek bence cupra gene onde olur gibi..

Cok merak ettigim iki aracti,sag olun denemissiniz.Hatta pazarligini yapmistim golf r ikinci elinin ama bu denemeden sonra ciddi ciddi vaz gectim.

Tekrardan masallah araclara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki araçda harika yürüyor . İkinci el R bakan birisi olarak genede R derim .

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg her viteste her zaman manuelden hızlıdır size öyle gelmiş.

Maşallah araçlara.Rollde geride kalsada R çok farklı bir araba..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4.5.6 viteslerin manuelden daha yavas oldugu kanisina nasil vardiniz?Daha donanimli ve komforlu kisminida anlamadim!Daha agar olmasi ve 4 ceker olmasi konularinda haklisin.Cupara almak gibi bir dusuncem yok su an daha satali iki gun olduKalkistan 250 yapilsada teke tek bence cupra gene onde olur gibi..

Cok merak ettigim iki aracti,sag olun denemissiniz.Hatta pazarligini yapmistim golf r ikinci elinin ama bu denemeden sonra ciddi ciddi vaz gectim.

duz vitesi kullanan da benim dsg sanzumanıda kullanan... tabiki bilecem ayrıca cuprayla golf arın tek kıyaslanması gereken yururleri değil baska bırcok şeyide...kalkıştan itibariyle gelmek denemek istiyen varsa buyursun ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dsg her viteste her zaman manuelden hızlıdır size öyle gelmiş.

Maşallah araçlara.Rollde geride kalsada R çok farklı bir araba..
    hızlı değil ilk 3 vıtesı inanılmaz ama ondan sonrası ben manuelde daha hızlı attımı bılıyorum daha doğrusu duz vıteste yıllardır rolıng yapan herkes hızlı vıtes atar saygılar

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s3 teki aerodinamıg derken neyı kastettınız ...
    s3ler benım gordugum yuksek hızda +220 daha ıyı yuruyor cupralardan,sanzıman ve aerosal nedenlerden, golf aynı deıl sanırsam, şimdi baktm vıdeolarına 4-5i s3ten kısa
    muhtemelen 6 sıda kısadır s3ten.. oda dezavantaj yaratır yuksek hızda.

ya yol tutusu ıc mekanı yeter neyı konusuoruz burda

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hocam sende golf r i yerin dibine sokmusun bence siz gercekten golf r dan vazgecin cupra r a yonelin, Daha donanimli ve konforlu oldugunu anlamiyorsun ama daha agir oldugunu kabul etdiyorsun nasil is esas ben bunu anlamdim, sifirdan 250 ye gidilse iki arac arasinda golf r onde olur bencede Melih hakli, roll disinda baska her konuda cupra, r a karsi eksidir.
    Melih gulegule keyifle binersin umarim, araclara masllah
    TeamPASAOGLU

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah daha cok vag vıdeosu gelmeye basladı artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)