her 2 aracada masallah ayağınıza sağlık![]()
maşallah güzel deneme olmuş![]()
Sanzuman demissin dezavantaj olarak,dsg manuelden cok daha hizliSende manuel olsaydin fark daha fazla olurdu kanimca.Hemen hemen denk guclerde,biri daha yeni sattigim biri almayi dusundugum iki aracin denemesi bana referans gibi oldu,ayaklariniza saglik
Fiyat olarak pahali olan ama agzimin suyunun aktigi golf r malesef iyice out oldu benim icin.
golfte s3un aerodınamıgı yok sanırsam, genede guzel deneme..
dsg janzuman vites atarken 4. 5. 6. viteslerde normalınden hızlı değil bu sebeple siniz dusuncelerınıze katılmıyorum ayrıca 4 çeker olması daha ağır olması benim aracım çıplak 1466 kg cuprayla 90 kg fark var ve daha bırcok etken...iyi yurumek ıstıyorsanız tabıkı cuprayı alın zaten biri 50 bın diğeri 100 bin tl ...kıyaslanacak araclar değil biri daha donanımlı komforlu 4 çeker farkı vs vs diğeri sadece rolıng için daha istekli...kalkıştan itibaren denense 250 km surate kadar sonuç neolur onada bakmak lazım enazından benimde birtek avantajım olsun sonrası...
Masallah araclara gece en cok hosuma giden golfun vites atisindaki patlatmalariydi
4.5.6 viteslerin manuelden daha yavas oldugu kanisina nasil vardiniz?Daha donanimli ve komforlu kisminida anlamadim!Daha agar olmasi ve 4 ceker olmasi konularinda haklisin.Cupara almak gibi bir dusuncem yok su an daha satali iki gun olduKalkistan 250 yapilsada teke tek bence cupra gene onde olur gibi..
Cok merak ettigim iki aracti,sag olun denemissiniz.Hatta pazarligini yapmistim golf r ikinci elinin ama bu denemeden sonra ciddi ciddi vaz gectim.
Tekrardan masallah araclara.
Her iki araçda harika yürüyor . İkinci el R bakan birisi olarak genede R derim .
s3ler benım gordugum yuksek hızda +220 daha ıyı yuruyor cupralardan,sanzıman ve aerosal nedenlerden, golf aynı deıl sanırsam, şimdi baktm vıdeolarına 4-5i s3ten kısa
muhtemelen 6 sıda kısadır s3ten.. oda dezavantaj yaratır yuksek hızda.
ya yol tutusu ıc mekanı yeter neyı konusuoruz burda![]()
Hocam sende golf r i yerin dibine sokmusun bence siz gercekten golf r dan vazgecin cupra r a yonelin, Daha donanimli ve konforlu oldugunu anlamiyorsun ama daha agir oldugunu kabul etdiyorsun nasil is esas ben bunu anlamdim, sifirdan 250 ye gidilse iki arac arasinda golf r onde olur bencede Melih hakli, roll disinda baska her konuda cupra, r a karsi eksidir.
Melih gulegule keyifle binersin umarim, araclara masllah
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)