Maşallah.
2.5 yıldır merakla bekliyorum bir ara yanyana duruyordu araçlarımız :). Gerçekten harika duruyor. Kazasın belasız iyi günlerde binin inşallah.
Printable View
Maşallah.
2.5 yıldır merakla bekliyorum bir ara yanyana duruyordu araçlarımız :). Gerçekten harika duruyor. Kazasın belasız iyi günlerde binin inşallah.
şimdiye kadar kendine en hayran bırakan e36 oldu beni,sadece motor olarak değil detaylarıylada enfes..sadece rengi keşke füme ve gtr spoileride koysaydınız..akhisarda görmek dileğiyle.. :)
maşallah, güle güle binin.
gtr rengi çok güzel olur, veya füme.
soyle bır foto ısterız:) tabı sen cocuk koyma ama:)...
http://img381.yukle.tc/images/274721..._5636239_n.jpg
renkle ılgılı herkes cok cırkın dıyor ama gercekte gorunce gercekten cok farklı belkı hatırlarsınız nokıanın zamanında bır tane telefonu vardı 7110 onda renkten renge gırerdı bu aracta aynen oyle fotoda guzel degıl ama realde super...ellerıne saglık...
ama sarınında tadı bır farklı cannımmm:)
ciddi bir emek var araçta gerçekten,ferhat şirin icin dağları delmış ya bence onun kadar emek var :) kazasız belasız bınmek nasıp olur inş
Maşallah bambaşka bişey olmuş, Ulu-Kaan ikilisi resimleri gösterdiğinde bile böylesini tahmin etmemiştim, sesiyle duruşuyla nokta olmuş. Allah kaza bela göstermesin.