Evet öyleymiş :)
Printable View
Kimin bertonesi camcar?
Bu arada tayyara gercekten maasallah memleket boyu olmus fark. Gc8 kimin onuda cozemedim
maşallah.................
typera masallah. Bu arada bertone kımın merak ettım?
GC8'in sahibi açıklama yapmak istiyor. üyeliği yokmuş. onun ağzından kopyalıyorum..
" Merhaba, bu görünen videoda korna anlaşmazlığı oldu ve ben gazlamadım. bundan sonra yaklaşık 3 sağlıklı deneme yaptık. 2 tanesini GC8 1-2 boy farkla çok rahat aldı. son demede ise GC8 yine çok temiz bir şekilde önde iken yol müsait olduğu için 5.vites'e attım ve 220-230 dolaylarında seyretmeye başladım. farkı bayağı açmıştım ve arkama dikkat etmedim. ufak viraj geldiği için çeyrek gazla devam ettim ve yarışı kafamda bitirdim. daha sonra yanımdan 240 ile typer geçti. ve bu 3.denemeyi de kendi hanesine yazdı diye düşünüyorum.
yukarıda başka bir arkadaşın belirttiği gibi 1.6 bar bastığım doğrudur. turbom ise vf43'tür. 1.6 bar'da bu spec'lere sahip typer'ın beni bu paralel evrende geçmesine imkan yoktur. diğer videolar tahmin edebileceğiniz gibi paylaşılmamış. güzel günler dilerim. "
Diğer videolar denildiği gibi eklenmediyse ayıp olmuş
Kim dogru soyluyor :)
Tahmin etmistim bir aksilik oldugunu, yoksa 1.6 bar cok ciddi bir basinc
ala ala gc8 li arkadaşın dediğine bakılırsa ayıp olmuş hakketten..
:)ewt arkadaslar toplam 3-4 deneme yapıldı ilk denemede arkadas 3.kornayı kaçırdı biz de yurumedik bekledik videosu mevcut 2.yurumede bu fark olustu ve arkadas 3-4 boydan sonra gazı kesti zaten bu kornayıda kaçırmış olsaydı 2000 turbo olan yanındaki video ya çeken aracın onune geçemezdi bu denemden sonra arkadas aracını sağa çekip bar açtı yani 1.6 bar yaptı sonraki denemede 1boy onumuze çıkıyor ve yuruyordu ama ne hikmetse km 200 olunca yani canı bitince ve typer yanına geldiğini ve kafa çıkarmaya basladığını gorunce hemen gaz kesmiştir eğer devam etseydi yine 2 boy typer onde olucaktı
aynı zamanda 3lü roll yapıldı e36 as m3 & subaru gc8 & kft typer m3 bir boy onde gidıyor arkasında biz varız arkadas yine 2 boy arkada niye gaz kesiyorsun dediğimizdede sasalı yolunu herkes bilir keskin viraj nerde varsa viraj vs diyor (butun denemeler arkadasın subaru cu arkadasın isteği üzerine 2.vites 4000 devirde yapılmıştır yani typer vtec bile açmamış olarak roll yapılmıştır)subarucu arkadasım biraz kendini kandırıyor
:)ewt arkadaslar toplam 3-4 deneme yapıldı ilk denemede arkadas 3.kornayı kaçırdı biz de yurumedik bekledik videosu mevcut 2.yurumede bu fark olustu ve arkadas 3-4 boydan sonra gazı kesti zaten bu kornayıda kaçırmış olsaydı 2000 turbo olan yanındaki video ya çeken aracın onune geçemezdi bu denemden sonra arkadas aracını sağa çekip bar açtı yani 1.6 bar yaptı sonraki denemede 1boy onumuze çıkıyor ve yuruyordu ama ne hikmetse km 200 olunca yani canı bitince ve typer yanına geldiğini ve kafa çıkarmaya basladığını gorunce hemen gaz kesmiştir eğer devam etseydi yine 2 boy typer onde olucaktı
vay vay KöFTeyi özlemişim.
ewt arkadaslar toplam 3-4 deneme yapıldı ilk denemede arkadas 3.kornayı kaçırdı biz de yurumedik bekledik videosu mevcut 2.yurumede bu fark olustu ve arkadas 3-4 boydan sonra gazı kesti zaten bu kornayıda kaçırmış olsaydı 2000 turbo olan yanındaki video ya çeken aracın onune geçemezdi bu denemden sonra arkadas aracını sağa çekip bar açtı yani 1.6 bar yaptı sonraki denemede 1boy onumuze çıkıyor ve yuruyordu ama ne hikmetse km 200 olunca yani canı bitince ve typer yanına geldiğini ve kafa çıkarmaya basladığını gorunce hemen gaz kesmiştir eğer devam etseydi yine 2 boy typer onde olucaktı
tarafsız olarak o akşam bende ordaydım. subarunun geçmeyi değil kafa çıkardığını görmedim.typer o gece baya araçla yürüdü sarı m3 ilede yürüdü 2 boy öndeydi araçla arkalarındaydım.üç araç yan yana role çıkıldığında as m3,gc8,typer sonucu m3 en önde typer 1.5 2 boy arkada,subaruda 2 boy kadar tayparın arkasındaydı yazılan listedeki malzemenin hakkını verdi benim görüşüm.en son typeri orçun kullandı role çıktık 260 lara kadar kafa burun yürüdük
Sadik abicim subaru typer konusunda bi anlasmazlik durumu mevcut o yuzden arac sahibi arkadasa hak veriyorum detaylari yuzyuze konusuruz yarin, yigidi oldur hakkini yeme derler ya suan oyle acikcasi, ben diyorum yani bunu :)) saygilarimla hayirli geceler herkeze
Noslu M3 şaka makinesi gibi.. bi kac hafta sonra dahada ilginc olucak nasipse :))