:) Alalım sanada bi rs
Printable View
karşılaşmıştık turbo gsi a 1000 devirden bastırmaya çalışıyordun :hahaha:
inan daha çok üzülürdün o behehe aresin şuan olsaydı:heyoo:
okan kumda oyna hadi benim arabam yavaş fl de yavaş ss en hızlısı diğer bütün cliolar uçak hadi keyfinize bakın :)
muhattap olduğum adamlara bak ikiside forumdan defalarca s... yiyip yüzsüzce geri dönen insanlar.. gerek yok konuşmaya herkes bildiğini okusun yormayın kafanızı böyle şeylere :)
emre niye kasılıyon kanka sen rahat ol gerisini boşwer :);)
lan okan afedersin ama dangalak adamsın ve clio rs nasıl bir rs ??kötümü peki yc 106 gti nasıl bir araba ve ile yan yana yürüyen bir araba eeeee?????emg astra gsi la yc 106 gti denedi emg geçti o zaman ve clio rs te bitik ss hepten bitik o zaman cünkü ve en son denemelerde ss i geçti...peki sana söle söliyim o akşam emg yi neye dayanarak ss le denemeye getirdim yc 106 ile denedi yc ve ile denedi kıstas zaten vardı selçuğa telefon açtım selçuk bana kendisi dedi emg bizi gecer diye...:) ortalığı durduk yere s.....menin alemi varmı satmışın gitmiş..
reno fransız boykot :D
Var ya okan ve Selcuk siz kopardiniz beni. Hadi okan in bi *** bilmedigini bilioduk Selcuk sende ayni ciktin. Ulan 3-4 emg lie yuruyen Rs 6 saniye ileri gitsin burada evo sti cupra stg4 falan hepsini deler. Agir sictiniz.
astrayı kutlarım..yıllara meydan okuyor.
araçlara maşallah ama şu çok moda oldu yok Bi araç öbürünü geçince geçilen araba kondisyonsuz bitik ciğersiz arkadaşlar kimsenin aracına bu şekilde konuşmayalım yani geçen araba aslında yürümüyoda geçtiği araba çöp o zaman bu RS ler uçak o segmentteki her araba el arabası seviyoruz polemiği gerginliği EMG ye kocaman maşallah nede olsa plaka kardeşiyiz;)
Maşallah EMG ye.yok suydu,buydu diye bir seyler yazmayada gerek yok.çekimler süper olmuş herseyi açıkca göşteriyor:)
clio rs izmitteki feyyazın araba herhalde cok guzel gıttıgını bılıyorum emre nın araba daha iyi demek
masallah emrecım astra gsi n bole yurudugunu gormek guzel arka tampona kamera takalım alev guzeldi
Bu tip muhabbetler her denemeden sonra dönüyor görünen o ki dönecekte :) En başından deneyen arkadaşlar hata ettiniz. Bunun böyle olacağı belliydi. Ağırlıktır odur budur bütün şartları özellikle kiloları eşitlemeye çalışacaktınız. Ondan sonra daha net fikirler oluşurdu insanların aklında. Ha gene olurdu bu muhabbetler ama 33 sayfa değilde 15 te kalırdı :)
Maşallah araçlara gsi özel nazar boncuğu. FL RS ile çıtırdan silivride gazladığımızda bana 2 boy açmıştı bendede egzoz yoktu ağırlık olarakta fazlalığım vardı biraz. Demem o ki özetle şartları eşitleyip denemekte fayda var ama milletin gönlü olsun diyede kendimi yoramam derseniz herkesin saygı duyması lazım. Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar..
okan söle bişey var emg nin hakkı yenemez adam aslanlar gbiyürümüş fl nin sorunu var felan orası ilgiliendirmez zaten herkes aralarında konusup eksikleri halledip öle çıkmıslar ve görünen o ki emg nin 4 ve 5 gercekten ölümcül ama senin değinde dogru olabilir fl den daha iyi yürüyen bi rs cıkar dener o zman herkes sonucu görür ama sunu unutmayalım emg gsi fl yi geciyo benim kanatımce bir rs daha bence emg denesin o zman bu kadar sıkıntı yaşamıcak kimse her iki aracada maşşalah .
ufuk kardeşim fl nin sentesine bi baktırın okanın dedği gbi:icon_tup:
emg yle bide ben denicem ...
okan emg yi gormesem tamam diyecegim. senin denedigin astra ile emg ayni gidio olsaydi ss bana da saplardi bs e de saplardi buradaki butun evolara stilara saplardi. sen bunu anlayamiyorsun. ben emgnin nasil gittigini biliyorum sen gormedin biz gordugumuz icin bu yorumu yapiyoruz. al benim araba ile denemesi var videoyu izle sonra yorum yap.
Maşallah adam geçmiş işte. Daha uzatmanın ne anlamı var. Bazılarımız tebrik edip geçmesini öğrenemedi gitti.
Maşallah her iki aracada.