User Tag List

Sayfa 9/38 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
712 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: EMG Astra GSi vs. FL Clio RS

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ledler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rs de gerileme yok ? Diğer videolar nerde ? ilk 3 4 videoda 4 üncü vites 1 2 boy önde oldugumuz videolar olucak onlar yok Emg nin önde olan videolar neden koyuldu ayrıca 2 boy nerde önde ben göremiorm videoda 2 boy ? EMG nin 2 boy geride olan videolarıda istiyoruzz pilotaj bende ikenn...
    sendede biraz heyecan var sanırım arabanın içinden yeterince göremedin heralde video istiyosun?

önce 2. kornada gaza oturmamayı hızını ayarlamayı öğren ondan sonra bidaha deneyelim olurmu

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alevin patlama sesine ve gidişine bittim maşallah on numara olmuş şimdi
    Nos basma bidaha

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa emg çok güzel olmş baya hızlanmış kazasız belasız bin emre ağız tadıyla ama fl nin bakıma ihtiyacı oldğu doru onu geçtim pilotaj önemli daha yeni alınmış kullanamıodur zy rs ile denemesini biliorm 2-3 boy geçiodu zy satmadan önce.. FL nin intikamını alırım ben =) sora gsi rs geçio delio saplıo denilmesin sağlıklı güzel pilotajlı güzel giden rs geçicektir hee 5. vites emrenin çok sağlam o zmn son süratlere doru gsi geçebilir
    vay anasını be çokmu tabiat dışı bişe alican adam geçmiş olm tebrık edıcen eyw dıcen bıtecek, ben geçmesini bıraktım gsı n rs ın 2. vitessine tutunmasını tebrik ediyorum ve çok şaşırıyorum helal olsun emre 10 numara adam bırakda gitsin arabası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs'i bilmem de emg'nin eksikleri olduğunu net şekilde biliyorum.

Burada emg gsi clio rs'i geçmiştir.

Eksikleri vardı şuydu buyduyu araç sahiplerinden önce başkaları söylemiş nasıl tuhaf bi iş burdan açıkca görebiliyoruz

Eksiklerini hallederler tekrar denerler, şunu da unutmayalım clio rs birde sökük.

Emre zaten kg'si ortada olan bir adam ve arabasını ağırlığıda ortada, benim gibi 50kg'lik bi adam kullansaydı bu fark daha da acılırdı ki ben emrenin yerinde olsam arabamı sökmeden denemeye çıkmam adam dert etmeyip cıkmış hemde rs'e karşı

Maşallah iki aracada,
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay anasını be çokmu tabiat dışı bişe alican adam geçmiş olm tebrık edıcen eyw dıcen bıtecek, ben geçmesini bıraktım gsı n rs ın 2. vitessine tutunmasını tebrik ediyorum ve çok şaşırıyorum helal olsun emre 10 numara adam bırakda gitsin arabası

RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eksikleri vardı şuydu buyduyu araç sahiplerinden önce başkaları söylemiş nasıl tuhaf bi iş burdan açıkca görebiliyoruz

Eksiklerini hallederler tekrar denerler, şunu da unutmayalım clio rs birde sökük.

Emre zaten kg'si ortada olan bir adam ve arabasını ağırlığıda ortada, benim gibi 50kg'lik bi adam kullansaydı bu fark daha da acılırdı ki ben emrenin yerinde olsam arabamı sökmeden denemeye çıkmam adam dert etmeyip cıkmış hemde rs'e karşı

Maşallah iki aracada,
    rs iki kişi emre tek kişiydi ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adaletini yapmışlar işin, helal olsun rs sahiplerine..

ledler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Maşallah iki aracada,

50 kg olsaydı daha iyi gideerdi ölemi RS de 2 kişi 65 ve 70 kg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS toplamda 120 kg idi ben 140kg + rs 30 kg sökük olsa 50 kilo avantajlı olmuş olur 50 kiloda 2 boy farkeder..

ben bunları söylemiyorum ama araç sahibi hayal görmeye başlamış biraz heycanını yensin arkadas panik olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sendede biraz heyecan var sanırım arabanın içinden yeterince göremedin heralde video istiyosun?

önce 2. kornada gaza oturmamayı hızını ayarlamayı öğren ondan sonra bidaha deneyelim olurmu

Tekrar deneyeriz düzgün bi havada sıkıntı yok. video cekilceni bilende yoktu bizdenn onuda eklemek isteriz..

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5. vites kaç tane kadran videomu koydum gene görülmemiş demek ki

GSI için büyük bir başarı tabi tebrik ediliyor GSI her halinde eğer 5. vites kadran videosu isteniyorsa bende 2-3 video olcak koyabilirim konu içine mındar olmıycaksa konu

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadett gsi hazırda var, yüklü rs varmı istanbulda deneyelim ?
    hacım ben cenker abinin tayfasındanım kadetlerin nasıl gittigini çok iyi biliyorum mustafa ustamızıda tanırım daha ben yüklü bir kadetle yürüye bilecek bir RS göremedim ama olurda varsa cenker abi hemen denetir olmadı DN ile denerler bakalım nasıl RS ler varmış.

cenker abini eski astra KZ gsıda hazırlanır bir iki eksigi var avans problemı yaşıyoruz çözüldügünde deneme yaparız RS ile bakalım ozaman ne diyecekler.

her zaman diyorum GSI bilinçli ellerde işini iyi yapan ustalar tarafından yapıldıgında bilinçli kullanıcı ilede çok çok daha iyidir RS ten bu benım fikrim
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

ProTech
    Misafir

RS in 2 kişi olduğunu şimdi öğreniyoruz bunu konunun başında neden yazmadın ?
    kullanan kişide 2 boy gsi ın öne çıkmadığını söylüyor videodada öyle birşey gözükmüyor bunu iddia eden sensin ve bunu kanıtlıcak bir belgen yok hanginize inanalım ?

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS toplamda 120 kg idi ben 140kg + rs 30 kg sökük olsa 50 kilo avantajlı olmuş olur 50 kiloda 2 boy farkeder..

ben bunları söylemiyorum ama araç sahibi hayal görmeye başlamış biraz heycanını yensin arkadas panik olmasın
    kilo farkının farkındayz ona lafımız yok emre, rs söküktü ama enazından pilot kilolarını eşitlemek adına rs e iki kişi bindi rs in fazlası arka koltuklr söküktü ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullanan kişide 2 boy gsi ın öne çıkmadığını söylüyor videodada öyle birşey gözükmüyor bunu iddia eden sensin ve bunu kanıtlıcak bir belgen yok hanginize inanalım ?

Rs tabikide iki kişi eşit ağırlıklarda çıkalım diye sağlıklı bir deneme olsun diye yaptık videoda cekilicek diye bişi yoktu ? Şimdi neyin tartişması bu hiç anlamıs deilim gectigimiz videolar yok ? Gsi maşaallah yapılmıs edilmiş saglıklı yanlız bu sekilde bi konuu cok rahatsız etti beniii..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilo muhabbetini yazmak benim işime gelir 50 kilo ağırdım konunun başında bahane üretiyo gibi gözükmiyim diye yazmadım

yanında oturan şerefe sormak lazım kim öndeydi diye

burdaki insanlar az çok tanır beni birisi yazabilir mi yalan söylüyosun geçemedin diye ?

sen inanmasanda olur sıkıntı yok ben görüceğimi gördüm

Alıntı ledler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rs tabikide iki kişi eşit ağırlıklarda çıkalım diye sağlıklı bir deneme olsun diye yaptık videoda cekilicek diye bişi yoktu ? Şimdi neyin tartişması bu hiç anlamıs deilim gectigimiz videolar yok ? Gsi maşaallah yapılmıs edilmiş saglıklı yanlız bu sekilde bi konuu cok rahatsız etti beniii..
    bak kardesim totalde 50 kg hafiftin yine o yüzden 2 kişiydik falan deme istersen, neyse sende yeni almıssın arabanı heyecan var ama muhabbet çirkinleşmesin yüzyüze geliriz ne de olsa

geçseydin rahatsız olmazdın dimi?

28 EE 106
    Misafir
    vıdeolrın hıc bırınde ben 2 boy göremıorum rs sahbıde 2 boy gcldgnı soylemıor zaten bırde dıer vıdeolr ekskmıs onlrnda eklrmısnz zahet olmazsa kilolar eşit denılıor ama rs 2 kişi gsı tek kişi denılmıor neden kulaga hos gelıor dımı araclra dokulmsın herksın eksgı var herkes eksgıi bu sekılde bıda denensın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vıdeolrın hıc bırınde ben 2 boy göremıorum rs sahbıde 2 boy gcldgnı soylemıor zaten bırde dıer vıdeolr ekskmıs onlrnda eklrmısnz zahet olmazsa kilolar eşit denılıor ama rs 2 kişi gsı tek kişi denılmıor neden kulaga hos gelıor dımı araclra dokulmsın herksın eksgı var herkes eksgıi bu sekılde bıda denensın
    bidahakine gelip canlı izlersin o zaman 1.4 90hp arabayla bu kadar çekim yapılıyor

sabrımı zorluyosunuz yalancı durumuna düşürülmekten hoşlanmam bence uzatmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen yukarıda yazılanları okumadın galiba kardeş?

3.kişiler olarak biz susalım da araç sahipleri konuşsun daha iyi olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)