Güzel deneme oldu golf un sahibine tebrikler
Printable View
Güzel deneme oldu golf un sahibine tebrikler
araba .9 asıo ben söyledim basınc saaati yok aklımda kalan o sawaslaydım üstlerde 1 lere doğru çıkıyor dedi sawas eee Neyin peşindeyiz ? geçildide basıncı azmı basıyorum dedi? nedir bu sıkıntı buyur muharrem aksam gel Basıncını log alalım koyalım kimse neye inananıo onu anlayamadım ki ??
Ben arabama wideband saatinden başka bi saat koymayacam , kimsenin ne dediği zerre kadar umrudma değil.
Aracımda sadece wideband saatim var , haricinde Teyp yok xenon yok alarmi bile dün söktük. Beni bu sitede tanıyan bilenler benim nasıl birisi olduğumu bilirler.Ben bildiğimi hiçkimseden saklamam, hiçbir maksatla hiçbir güç bana yalan söyletemez. Ben OZ u aradım 0.8 dedi heryerdede soranada 0.8 dedim. zaten bastığı basınç o. Daha fazla konuyu kirletmeyelim.
TYMmm kapayın konuyu ..... burda video var kimse kimseye yalan malan söyle4miyor basıcnı yazdım daha yorum yapmayın illaki inanmayan varsa die koyucam logu sikinti yok beyenmiyorsanız da kimseyi bağlamaz arabanın baska sahibi var artık kimseyi hiçbişiy ilgilendirmez değilimi ?
Masallah.. :)
masallah.......
maaşşllah allah kaza bela vermesin...
maşallah allah kaza bela vermesin ....
maşallah 2 aracada k04 turboyla anca bu kadar muharrem bizim cupra yarın biticek kısmet olursa 1 haftaya kadar rodaj ve ayar işleri bitmiş olur bi deniyelim senle.
maşallah aracına muharrem hızlı ve keyifli bir araca binmeye başladın kazasız belasız
Meeeaaaşallaaahh habibiiii :D
mşallah nokta bnce :)
maşallah güzel deneme olmuş
Ben Cupra ile sıkıntı olacağını sanmıyorum. K20 faktörü var birde. Kafa göz gidersiniz gibi geliyor bana.
cok güzel denemeler ve cok güzel bir video olmuş
maşallah araclara..